Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mosa met Core Collection Shapes op Design District Rotterdam

Op 3, 4 en 5 november presenteert Mosa haar Core Collection Shapes op Design District Rotterdam. Tijdens het driedaagse vakevenement kunnen bezoekers de nieuwe innovatieve en modulaire vormen van Shapes en de ontwerpmogelijkheden voor het creëren van onderscheidende tegeloppervlakken ontdekken.Core Collection Shapes in patronen
Nieuw in het portfolio van Mosa en onderdeel van de Core Collection zijn innovatieve en modulaire vormen. Shapes geeft een nieuwe dimensie aan oppervlaktedesign door eindeloze ontwerpmogelijkheden met cirkels, driehoeken en verbindingstegels. Met deze vormen is alles mogelijk: krachtige oppervlakken met dynamische driehoekige tegels, een tijdloze lay-out met vierkante tegels en van oppervlakken met rechthoekige tegels die de blik in een bepaalde richting sturen tot zachte, speelse en organische oppervlakken met ronde tegels.

De talloze tegelcombinaties van Core Collection Shapes bieden oneindig veel patroonmogelijkheden om de aandacht te vestigen op bepaalde zones of door ruimtes in elkaar te laten overlopen. De tegelpatronen kunnen verschillende functies binnen een ruimte uitlichten, maar kunnen ook op grotere schaal worden gebruikt om de harmonie van een ruimte te bevorderen of te beïnvloeden. Alle tegelvormen en formaten van Shapes zijn modulair, zodat architecten en ontwerpers gemakkelijk verschillende vormen en formaten kunnen combineren in een krachtig en strak eindresultaat.

Core Collection Shapes hebben, in lijn met Mosa's voortdurende inzet om een bijdrage te leveren aan milieu en maatschappij, het Cradle to Cradle® Silver-certificaat. Het slimme, modulaire ontwerp van de tegelvormen zorgt er tevens voor dat al het materiaal wordt gebruikt en er geen snijafval ontstaat in het productieproces.

Meer informatie:
Mosa
Meerssenerweg 358
6224AL Maastricht
+31 (0)43 368 94 44
www.mosa.com

Publicatiedatum: