Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luxaflex vernieuwt collectie Duette Shades met nieuwe kleuren, stoffen en dessins

De collectie Duette Shades van Luxaflex, raambekledingsproducent, is geüpdatet en uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins. Duette Shades zijn energie-efficiënt en geluidsabsorberend. Luxaflex ontwerpers hebben zich voor de nieuwe collectie laten inspireren door de laatste kleur- en designtrends voor interieurs.

Van subtiele pastelkleuren tot natuurlijke looks en inspirerende patronen voor antieke of juist moderne woningen: voor iedere stijl is er een geschikte look. Tot de duurzame materialen die voor Duette Shades worden gebruikt, behoren Cradle to Cradle-gecertificeerde stoffen en materialen - een verantwoorde en milieuvriendelijke keuze voor iedere woning.Subtiele filtering van daglicht
De collectie Duette Shades beschikt over een honingraatstructuur, die er op natuurlijke wijze voor zorgt dat daglicht subtiel gefilterd wordt. Daarnaast zijn Duette Shades geschikt voor kamers die verduisterd moeten worden, zoals de slaapkamer. De dubbele plooien zorgen ervoor dat licht geweerd wordt en geven een ruimte daarnaast een strakke uitstraling.Ontworpen voor elk raamtype en slimme interieurs
Van schuifdeuren tot ramen in speciale vormen: Duette Shades passen bij vrijwel alle raamtypen, -vormen en -afmetingen. De raambekleding is, als je kiest voor de top down bottom up optie, van boven en onder te openen, zodat de gewenste hoeveelheid licht en privacy gekozen kan worden.

Tevens is de collectie geschikt voor slimme woningen. Duette Shades zijn op afstand te bedienen met PowerView Automation, een draadloos en kindvriendelijk systeem waarmee alle raamdecoratie bediend wordt via een Pebble, een app of stembediening door PowerViewAutomation te koppelen met je home automation systeem.Meer informatie:
Luxaflex
www.luxaflex.nl

Publicatiedatum: