Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FOTOREPORTAGE DECOSIT

Vakbeurs voor meubel- en decoratiestoffen lokt ontwerpers, producenten en inkopers

Afgelopen dinsdag 5 en woensdag 6 oktober werd Decosit gehouden. De vakbeurs voor de wereld van meubel- en decoratiestoffen, werd georganiseerd door en voor alle professionals. Het event werd door de deelnemers uit de sector aangegrepen om de najaarscollecties te tentoonstellen.

Twee dagen lang vonden internationale producenten en inkopers van meubelstoffen, decoratietextiel en raam- en wandbekleding elkaar in Brussel. In de schaduw van het prachtige Atomium-monument, is de locatie van Brussels Expo gemakkelijk toegankelijk voor binnen- en vooral voor buitenlandse bezoekers. 


De redactie van Wonen360 was aanwezig om een fotoreportage te maken van het evenement. Bekijk hier de gehele fotoreportage.

Opkomst
In totaal waren er 19 exposanten aanwezig in de hoofdstad van Europa. Het overgrote deel van de ondernemingen is afkomstig uit Belgiƫ. Echter waren ook de Nederlandse bedrijven DEArt Factory en Leotex aanwezig. Spanje werd vertegenwoordigd door Froca en Interfabrics SL. Verder waren CD Design Studio AG uit Zwitserland en Kishan International uit India present.

Door de pandemie kwamen de bezoekers voornamelijk uit de Benelux. Toch liepen er ook internationale gasten rond in hal 10 van Brussels Expo. Onder andere Hongaren, Roemenen, Duitsers en Spanjaarden werden er gespot.

Drukte
Geheel volgens verwachting was er van topdrukte geen spraken. Zo werd enkele weken geleden Proposte Fair gehouden die, net zoals Decosit, belangrijk is voor de meubel- en decoratiestoffen branche. In eerste instantie was het de bedoeling dat Decosit eerder dit jaar gehouden zou worden, zodat de beurzen elkaar niet direct zouden opvolgen. Echter kon dit niet gerealiseerd worden door de coronamaatregelen. De organisatie voorzag om die redenen al een lagere opkomst en communiceerde dit al eerder naar de deelnemers. Het overgrote deel was toch tevreden over de beurs.

Bekijk hier de fotoreportage.

Meer informatie:
Decosit
Brussels Expo - Hall 10
Place de Belgique
1020 Brussels
www.decosit.brussels