Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klusprogramma's kiezen voor merken Ter Steege

Potterie en woondecoratie groothandel Ter Steege is de komende tijd iedere week op zaterdag en zondag te zien zijn op televisie. De Grote Tuinverbouwing en het nieuwste klusprogramma De Grote Huisverbouwing pakken tuinen en interieurs grondig aan. Daarbij kiezen ze passende producten van Ter Steege's merken Artstone, TS Collection en Tableware by Sharon.


De cast van De Grote Tuinverbouwing en De Grote Huisverbouwing.

Elke Rosalie Rouweler van de afdeling marketing vertelt: "Wij hebben een categorie op onze webshop ingericht met een overzicht van alle producten die dit seizoen te zien zullen zijn. Zo kan men alvast bestellen en de drukte voor zijn. Natuurlijk willen onze klanten ook graag weten welke specifieke producten komend weekend op tv worden getoond. Zodra wij deze informatie van de programmamaker Stokvis binnenkrijgen, sturen wij een uitgebreide mailing naar onze klanten."



De Grote Tuinverbouwing is iedere zaterdag om 17:00 uur te zien op SBS6 en De Grote Huisverbouwing zal vanaf 23 oktober iedere zondag te zien zijn om 18:00 uur op SBS6.

Meer informatie:
Ter Steege
Nijverheidsstraat 53
7461 AD Rijssen
info@tersteege.nl
www.tersteege.nl

Publicatiedatum: