Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nine Bootsma: "Werken van beroemde meesters staan centraal in onze eerste collectie"

Ferbyn presenteert haar nieuwe collectie op Design District. Klassiekers uit het Rijksmuseum krijgen een bijzondere industriƫle look. De prints in het roestvrijstalen wandsysteem van Ferbyn dienen als eyecatcher in het interieur.Voor de nieuwe collectie zijn beroemde werken van meesters als De Heem, Van der Ast en Haeckel geselecteerd. "Wij hebben gekozen voor een aantal tijdloze iconen waar je naar blijft kijken", aldus Nine Bootsma, eigenaar van Ferbyn.


Nine Bootsma, eigenaar van Ferbyn.

De werken krijgen een bijzondere industriƫle look in het strak vormgegeven design van Ferbyn. Nine geeft een voorbeeld: "Neem het romantische schilderij Stilleven met bloemen in een glazen vaas, van Jan Davidsz: de Heem. Dit schilderij doet het erg goed in een romantisch of landelijk interieur. Maar door het strakke design van Ferbyn past het ook perfect in een modern interieur."De nieuwe collectie van Ferbyn is te bezichtigen van 3 t/m 5 november op Design District in Rotterdam.

Meer informatie:
Ferbyn
Oranjehof 6
4112 JR Beusichem
+31 6 158 78 766
[email protected]
www.ferbyn.nl