Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een oplossing voor ieder raam vind je bij Veneta

Heb je grote ramen of juist kleine ramen, wil je iets voor je badkamerraam of juist voor je keukenraam, gaat het om kiep-kantelramen of misschien om dakramen, je kunt altijd bij Veneta.com terecht! Veneta heeft oplossingen voor ieder raam in huis én in je bedrijf, kijk maar eens bij de keuken inspiratie. Je kunt met de verschillende soorten raambekleding een sfeer creëren of juist versterken.Hou je niet van poespas? Ga voor modern!
In een modern interieur zie je, voornamelijk, gladde materialen, vaak glas en roestvrij staal gecombineerd met wit of een houtkleur. Denk bijvoorbeeld aan een Scandinavisch interieur, Deze stijl springt in het oog juist doordat niets in het oog springt. De kleuren zijn subtiel en op elkaar aangepast, je ziet zo min mogelijk greepjes en áls er al decoratie aanwezig is, dan is dat vaak op één vaste plek.

Het gevolg is wel dat een modern interieur wat kil kan aandoen, wat sfeerloos. Om daar verandering in aan te brengen kun je bijvoorbeeld kiezen voor de plisségordijnen van Veneta. Deze zijn er in allerlei kleuren en ze geven, doordat ze van textiel gemaakt zijn, een bepaalde zachtheid. Kies voor semi transparante of juist voor verduisterende plisségordijnen, net wat jij wilt. Het spreekt voor zich dat de plisségordijnen op maat gemaakt worden.

Ga je voor stoer? Kies een industrieel interieur
Een industrieel interieur wordt vaak gezien als mannelijk, stoer en misschien zelfs wel een beetje ongezellig. Maar het is natuurlijk maar net hoe jij het industriële in jouw interieur aanpakt. Je kunt al die (grote) oppervlakken van hout en metaal juist heel goed combineren met (groene) planten in grote potten. Ook is een accentkleur op een muur vaak een mooie toevoeging in een industrieel interieur.

Je kunt voor de ramen kiezen voor mooie shutters. Deze luiken aan de binnenkant van je huis kun je openen en sluiten als deuren, maar je kunt ze ook kantelen. Hierdoor kan het licht van buiten naar binnen vallen, zonder dat je direct vol in het zicht zit. Er zijn twee verschillende opties voor de bediening van de shutters. Laat je informeren over de mogelijkheden en de kleuren.

Ben je meer van de klassieke inrichting? Dan ga je voor een landelijk interieur
Een landelijk interieur wordt ook wel een romantisch interieur genoemd. Dit komt door het gebruik van, over het algemeen, zachte kleuren en natuurlijke materialen. Kies je voor wit in combinatie met groen, bruin of lichtgrijs, dan heb je al snel de landelijke sfeer te pakken. In de landelijke sfeer wordt vaak gekozen voor veel decoratie, van droogbloemen tot lekker veel kussens op de bank.

Wat doe je met de ramen? In een landelijke sfeer kun je alle kanten op. Een combinatie van brede houten jaloezieën met sjieke overgordijnen wordt vaak gezien. En dat is niet voor niets. De op maat gemaakte houten jaloezieën filteren het zonlicht zó dat de sfeer nog mooier wordt. De overgordijnen versterken, door het materiaal, de zachte sfeer nog extra.

Publicatiedatum: