Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Osmo TopOil handig voor behandelen van houten tafels, keukens en werkbladen

Met meer dan 40 jaar ervaring is Osmo een begrip in de houtindustrie. Het succes begon met de Hardwax-Olie Original. Ondertussen is de Osmo Hardwax-Olie op vele vloeren over de hele wereld aangebracht.

Met de jaren heeft Osmo vele producten op de markt gebracht. Een ander voorbeeld hiervan is de Osmo TopOil, ideaal voor het behandelen van houten tafels, keukens en werkbladen. De TopOil zorgt voor een beschermd oppervlak tegen vocht en vuil. Ook is het hout na de behandeling met TopOil voedselveilig, waterafstotend, slijtvast speeksel- en zweet bestendig.

Houten Tafel behandelen
Na een behandeling met de Osmo TopOil kan er ook echt geleefd worden aan de houten tafel en hoeven er geen onderzetters meer gebruikt worden. Osmo biedt bescherming tegen vocht, denk hierbij aan rode wijn, koffie, bier, water en zelfs olijfolie. Het geeft dus niet als een familielid of vriend per ongeluk het glas met rode wijn omgooit, de houten tafel is hiertegen beschermt. Bovendien biedt de behandeling ook bescherming tegen vuil in het oppervlak en vermindert het krassen. Ook zullen er geen kringen en vetvlekken ontstaan op het oppervlak.

Natuurlijk product
Een behandeling met Osmo staat naast bescherming ook voor een natuurlijk product. Osmo is gemaakt van allerlei soorten natuurlijke oliƫn en wassen zoals lijnzaadolie, zonnebloemolie, sojaolie en distelolie. Daarbij is het benzeen vrij, benzeen is een schadelijke stof die slecht is voor de gezondheid. Omdat het gemaakt is van natuurlijke producten en de producten geen chemische drogers bevatten, heeft het product na de behandeling 8 tot 10 uur droogtijd nodig, waarbij verse zuurstof gewenst is. Na een behandeling met Osmo moeten dan ook zoveel mogelijk ramen en deuren open worden gezet.

Topoil varianten
Een houten tafel kan worden behandeld met de Topoil. Dit product is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van tafels en andere meubeloppervlakken. Er zijn zeven varianten van de TopOil beschikbaar. Twee kleurloze varianten, Zijde-mat en Mat en vijf verschillende kleuren, Natural, Wit, Grafiet, Acacia en Terra.

Meer informatie:
TopOil - Osmo Nederland
[email protected] 
www.osmonederland.nl 

Publicatiedatum: