Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bmfabrics zet in op advies aan huis door interieurstylisten

Het Belgische bedrijf bmfabrics zet in op 'sublieme collecties' en advies aan huis door interieurstylisten door middel van een nieuw platform. 

De Cocon collectie van bmfabrics is geïnspireerd op het huiselijke, de gezelligheid van het thuis zijn, de gewatteerde cocon. Een plaats om te ontpoppen eens het nieuwe normaal er is. Waar we opnieuw vrienden en familie mogen en kunnen ontvangen, waar iedereen welkom is, gelijk is, en zijn plaats heeft aan tafel.

In deze collectie vind je natuurlijke linnens, gerecycleerde stoffen, en prachtige kamerhoge uni’s. bmfabrics liet zich inspireren door de natuur met haar prachtige aardse tinten, maar ook met haar fellere diepe tinten, om zo de balans te vinden tussen interieurs waar je tot rust kan komen en blij van wordt.

Daarnaast koos bmfabrics ervoor om een collectie te maken van kleurenwaaiers in verschillende kleurtonen, met grotere stalen waarin de verschillende nuances en texturen van de stoffen echt helemaal uitblinken. Je kan de stoffen even gemakkelijk uit de ring halen of voor het raam houden. Zo kan de klant sneller een keuze maken wanneer ze op zoek zijn naar een bepaalde kleurtoon voor hun raamdecoratie.

De collectie bestaat uit drie kleurenwaaiers met neutrale tinten (wit, beige, zwart), twee waaiers koude tinten (blauwgroen en roze) en sinds september is er ook een collectie van twee waaiers met warme tinten (terracotta en okergeel). Samen omvatten de kleurenwaaiers de titel “Mad about hue”, gek van kleurtonen. Elke waaier heeft een leuke speelse naam en bij de collecties zit ook gratis POS-materiaal met moodboards van het kleurenpallet.

Platform
Eind april richtte bmfabrics een nieuw platform op: The Curtain Collective, een collectief van interieurstylisten gespecialiseerd in raamdecoratie advies aan huis. Deze onafhankelijke stylisten hebben geen winkel maar werken enkel via advies aan huis.

De verzamelhub is een manier waarop bmfabrics een select aantal stylisten onder de aandacht wil brengen bij wie je terecht kan voor deskundig raamdecoratie advies. Het concept draait rond een persoonlijk gesprek met een stylist. De consument kiest zelf een stylist op basis van werkregio en persoonlijke info op de stylisten pagina.

De toekomst
Wat de toekomst nog brengt? We hebben sinds jaren een webshop waar zowel winkeliers als consumenten gratis stalen kunnen bestellen, en momenteel zijn we druk aan het werk om de website een facelift te geven. Meer informatie voor onze verkooppunten, mooiere foto’s, en een duidelijker overzicht en inspiratie voor de consumenten is voor ons heel belangrijk, want we tonen graag welke mooie projecten we allemaal kunnen verwezenlijken met onze stoffen en raamdecoratie.

Meer informatie:
Bmfabrics
Hoogstraat 177 
9550 Herzele 
T +32 (0) 53 60 70 60 
F +32 (0) 53 63 02 02   
[email protected] 
www.curtaincollective.com  

Publicatiedatum: