Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zussen Christel en Hellen nieuwkomers in het ETC als distributeur van Zweeds merk

Sizland Dezign is in 2020 opgericht door de zussen Christel en Hellen Nijland. Het bedrijf is distributeur van het Zweedse merk Zelected by Houze. Het assortiment bestaat uit een breed scala aan woonaccessoires en daarnaast verzorgingsartikelen, textiel en meubelen. De zussen hebben onlangs een showroom geopend in het ETC Design Centrum in Culemborg waar de najaarsbeurs heeft plaatsgevonden.


Hellen (links) met zus Christel Nijland.

Sizland Dezign is afkomstig van Sisters Nijland, de Z in de merknaam maakt de connectie met Zelected by Houze. De twee merken hebben samen een exclusieve ZC-collectie samengesteld.

''In 2009 is Zelected by Houze opgericht door de zussen Therese Lund en Jessica Harkell. Een deel van de collectie wordt elk seizoen nieuw ontworpen en de terugkerende, niet seizoensgebonden items, vormen de basis van het assortiment. Door de kleur en materiaalkeuzes zijn de nieuwe items perfect passend zodat deze matchen met het basis assortiment'', vertelt Christel. 

Sizland Dezign richt zich op woonwinkels, bloemisten, lifestyle winkels, warenhuizen en dergelijke. ''Sinds september dit jaar heeft Sizland Dezign een eigen stand/showroom binnen het ETC Design Center in Culemborg. Hier zijn ze te vinden op de eerste etage, stand nummer 31. De afgelopen trade days en experience days zijn succesvol verlopen en hebben wij leuke reacties mogen ontvangen'', besluit Hellen. 

Meer informatie:
Sizland Dezign
[email protected] 
[email protected] 
Tel: 06 83067410
www.sizlanddezign.nl