Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Tafel op maat tegenwoordig onmisbaar in interieur'

Aan tafel worden herinneringen gemaakt. Daarom vindt tafelproducent Van Tafel dat een tafel op maat onmisbaar in ieder interieur. Een tafel die generaties meegaat… Bij Van Tafel is jarenlange ervaring aanwezig om die passende tafel te maken die ieder huis verdiend. Maatwerk is bij ons geen uitzondering maar regel. Het team Van Tafel bestaat uit vakkundige, enthousiaste en creatieve mensen met passie voor ontwerpen, hout bewerken en styling. Elke tafel wordt met liefde en passie ambachtelijk gemaakt in onze werkplaats in Oirschot. 

Een tafel die bij je past 
"De tafel vinden die helemaal bij je past kan een hele uitdaging zijn. Bij Van Tafel vinden we het dan ook een feestje om hierbij te helpen! Op onze website doe je volop inspiratie op en door middel van een moodboard en een bezoekje aan de toonkamers met aangrenzende werkplaats, stellen we een tafel op maat samen." Kwaliteit met Europees eiken 
Bij Van Tafel staat kwaliteit voorop. Elke tafel verdient dan ook de beste selectie Europees eiken. Dit is een keiharde en duurzame houtsoort. Uiteraard wordt elke tafel ambachtelijk en vol liefde gemaakt in onze eigen werkplaats en weten we alles over het hout, de lak en de afwerkingen. Onze jarenlange ervaring in het hogere segment van de meubelbranche en directe productie in onze eigen werkplaats zorgt ervoor dat de kwaliteit-prijs verhouding zeer goed is.  

Een unieke tafel 
"We hebben een prachtige collectie samengesteld. Tafels in allerlei uitvoeringen. Rond, recht of ovaal, dik of dun, een onderstel van hout of metaal, het kan allemaal. En afwerkingen te over. Lak, olie of zeep, wij maken tafels! We dagen onszelf uit om onze collectie telkens te verbeteren en te vernieuwen. Ook is er ruimte voor eigen ideeën of specifieke wensen."

Chantal de Bie-Kroeze is het gezicht Van Tafel. Het team achter Van Tafel is het creatieve brein achter Van Tafel en ontwerpt en produceert al ruim twaalf jaar meubels in Oirschot. Chantal is een kei in communicatie en marketing en maakt een feestje van ieder klantcontact. "Onze passie, de kennis en knowhow van onze medewerkers en de toeleveranciers uit de nabije omgeving zorgen voor een passende tafel op maat." 

Meer informatie:
Van Tafel
www.vantafel.nl 

Publicatiedatum: