Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Coen Klawer van Spits Wallcoverings BV lanceert opvallend product:

"Met Dutch Re-Move haal je in mum van tijd glasweefselbehang van alle wanden"

Coen Klawer van Spits Wallcoverings BV had interessant nieuws meegebracht naar InCoDa, waarvan nieuwsplatform Wonen360 woensdag een fotoreportage publiceerde. Zijn bedrijf heeft een nieuw product op de markt gebracht dat wel eens hele hoge ogen kan gaan gooien: Dutch Re-Move. "Daarmee kan eindelijk vrij eenvoudig glasweefselbehang van de muur worden gehaald", vertelt hij met de nodige enthousiasme. Zijn bedrijf is nu op zoek naar afnemers, die Dutch Re-Move ook in hun assortiment op willen nemen.

Jochem Koedijk en Coen Klawer poseren op InCoDa bij de reclame-uitingen over de nieuwe vinding: Dutch Re-Move, een verwijderaar van glasweefselbehang.

"We hebben Dutch Re-Move ontwikkeld samen met een producent. Voor de Benelux, Duitsland, Frankrijk en de Scandinavische landen hebben we als Spits Wallcoverings de exclusieve verkoop. Dat is inderdaad een groot gebied met veel potentie. We weten uit het verleden dat er veel glasweefselbehang is verkocht: zo'n 2,5 miljoen vierkante meter per jaar via alleen al onze distributiekanalen. Dat is er niet meer af te halen. Met Dutch Re-Move, een soort pasta dat je erop smeert, kun je de wanden weer behang- of sausklaar maken. Veel mensen vinden glasweefsel niet (meer) mooi, maar om dat te verwijderen is vaak heel duur. De stukadoor moet dan langskomen om de wanden weer recht te trekken. Met Dutch Re-Move behoort dat tot het verleden. Dit product is de perfecte oplossing."

Hoe gaat dat in z'n werk?
Coen: "Je smeert de wanden in met deze pasta, een soort gelei. Vervolgens laat je het 20-25 minuten weken. Daarna strip je het er eenvoudig vanaf en maak je de wanden tot slot nog schoon met een vochtige spons. Daarna kun je behangen of sausen. Het is een betaalbare oplossing. Met vijf kilo Dutch Re-Move maak je al gauw zo'n 30m2 wand klaar. 

"Ik verwacht heel veel van dit product. Ben ook buiten de landsgrenzen bezig met partijen. Ik kan er niet te veel over zeggen, maar het gaat over heeeeel veel kilo's. Ook voor Nederland zijn de verwachtingen hooggespannen. De glasweefselverwijderaar is inmiddels o.a. verkrijgbaar bij Bauhaus, KlusWijs en de betere verf- en behangspeciaalzaken. We gaan het breed uitzetten, ik verwacht dan ook nog de nodige aanmeldingen te krijgen van behangers, schildersbedrijven, verf-, behang- en speciaalzaken en doe-het-zelfketens. Er is in ieder geval genoeg verkoopruimte voor Dutch Re-Mover", weet Coen.

Op onderstaande instructievideo is te zien hoe Dutch Re-Move werkt:

Wil je Dutch Re-Move ook toevoegen aan je assortiment? Neem dan contact op met Spits Wallcoverings.

Meer informatie:
Spits Wallcoverings BV
Opweg 90a
2871 NG Schoonhoven
+31 (0)182 - 38 65 55
[email protected]
www.spitswallcoverings.nl 

Belgiƫ
[email protected]
Tel. 032040156