Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vanaf heden te zien in de showroom in De Woonindustrie

Wandkraft start samenwerking met posterJunkie

"We hebben een samenwerking met PosterJunkie", meldt Jorien Jansen, mede-eigenaar van CRE8 (Printing Ambitions), met een showroom in De Woonindustrie. "Hij heeft 12 beelden gemaakt die wij bij Wandkraft verkopen."

PosterJunkie is een initiatief van Wouter Rikken. "Ik ben een creatieveling met een passie voor grafisch ontwerp en een interesse voor interieur. Dagelijks ben ik op zoek naar inspiratie en struin ik het web af naar gave beelden om te gebruiken in mijn volgende ontwerp."

Een kleine vier jaar geleden ontstond het idee voor PosterJunkie. Eigenlijk ging dat per toeval, want een vriendin van Wouter vroeg zich destijds af waarom hij niks deed met zijn ontwerpen. Tot op dat moment had Wouter er nooit serieus over nagedacht. Met zijn achtergrond als webdesigner en grafisch ontwerper zette hij de volgende stap: een eigen website. PosterJunkie was geboren. "Ik ben eerlijk gezegd met helemaal niks begonnen – een kleine persoonlijke investering daargelaten. Desondanks heb ik het met wat hulp van sociale media wel voor elkaar gekregen om mijn bedrijf en de merknaam PosterJunkie te laten groeien tot wat het nu is", vertelde hij in een interview met HomePlaza.


Sander Pieters (van Dopmeijer Eiken Tafels) en Jorien Jansen van Wandkraft in de showroom in DWI.

De Woonindustrie
De collectie is tijdens de VAKdagen in De Woonindustrie - de plaatsvinden op 13, 14, 20 en 21 september - te bewonderen. Daar - op de begane grond (stand A013) heeft Wandkraft (CRE8 | Printing Ambitions) samen met Dopmeijer Eiken Tafels een gezamenlijke showroom. 

Meer informatie:
Wandkraft
www.wandkraft.com   
[email protected]  

Firma Dopmeijer
[email protected]  
www.dopmeijereikentafels.nl