Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe collectie Triplaco-Beveka

Triplaco-Beveka lanceert in september een nieuwe melamine/hpl decor- en structuurkoppelingcollectie Flow en speelt daarmee gretig in op de laatste trends binnen de interieurvormgeving.
Binnen de Flow collectie staan 88 decoren garant voor een interieuruitvoering naar ieders wens.Triplaco-Beveka selecteerde voor deze nieuwe collectie de meest trendy en vernieuwende decoren binnen de interieurwereld, maar kiest ook resoluut voor alle tijdloze decoren van haar vertrouwde leveranciers Kaindl, Pfleiderer en Saib. Tegelijk werden een aantal goedlopende decoren binnen de reeds bestaande Triplaco-Beveka collectie opgefrist met de populaire matte afwerkingsstructuur en toegevoegd aan de nieuwe Flow collectie.
In totaal gaat het om 88 decoren die telkens verkrijgbaar zijn in melamine en HPL en deels exclusief verkrijgbaar zijn via Triplaco-Beveka.

Als aanvulling op deze collectie werd ook een nieuwe collectie werkbladen samengesteld die deels overlapt met de decoren uit deze Flow-collectie. Op die manier kunnen interieurbouwers kiezen uit een breed gamma totaaloplossingen voor elk project.Belang van eenheid in kleuren en structuren
Om probleemloos van idee tot uitvoering te komen trekt Triplaco-Beveka resoluut de kaart van dit gamma decoren in kleur-en structuurkoppeling. Bij het uitvoeren van een interieurontwerp zorgt decoratief materiaal in kleur- en structuurkoppeling namelijk steeds voor een verfijnd en harmonieus resultaat. Gemelamineerde spaanplaten (in verschillende diktes) met bijpassende HPL zijn dan ook onmisbaar bij de realisatie van elk interieur.
Door het toevoegen van 20 gloednieuwe decoren aan de Flow collectie werd een heel breed totaalaanbod bekomen dat een perfect antwoord vormt op deze vraag naar kleur-en structuurkoppelingen binnen de interieursector en staat deze collectie garant voor dé A tot Z oplossing van elk project.

Uitgebreid aanbod 
Ook het aantal decoren met synchroonstructuur werd fors opgetrokken. Bij de 12 decoren met deze synchroonstructuur binnen de Flow collectie, loopt de structuur gelijk met de tekening van het hout in het decor waardoor dit decor perfect aanvoelt: scheuren en knopen zijn niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar binnen de structuur waardoor een heel realistische materiaalbeleving bekomen wordt.
Binnen de eikdecoren in synchroonstructuur werden bovendien een aantal ENDgrain decoren opgenomen. Deze ENDgrain decoren tonen een dwarsdoorsnede van een boomstam en kunnen zowel dwars als langs gebruikt worden. Ook horizontale toepassingen in deze decoren zijn mogelijk en geven een prachtig natuurgetrouw resultaat.

Flow SELECT
Binnen de volledige Flow collectie die bij Triplaco-Beveka standaard op voorraad wordt gehouden werden als highlight 52 decoren geselecteerd die in extra grote hoeveelheden op vooraad worden gehouden op melaminediktes 10 en 18 mm en HPL en dit aan de meest competitieve prijzen.Duurzaamheid als rode draad
Onder het motto ‘samen naar een circulaire economie’ koos Triplaco-Beveka binnen deze Flow collectie heel bewust voor gemelamineerde spaanplaten van Pfleiderer, Kaind en Saib die belangrijke duurzaamheidlabels dragen. Zo dragen alle Pfleiderer melamines binnen de Flow collectie het Cradle to Cradle certificaat en is Pfleiderer de eerste fabrikant van materialen op houtbasis die het ecolabel Blauwe Engel kreeg en hierdoor de eerste aanbieder is van een volledig emissiesarm assortiment. Pfleiderer zet op alle vlak keihard in op duurzaamheid en ook Triplaco-Beveka wil door het aanbieden van hun materialen bewust meewerken aan een circulaire economie. Het spreekt voor zich dat alle materialen binnen de nieuwe Flow-collectie PEFC en FSC gecertifieerd zijn.

Stalenservice
Een nieuwe collectie moet je niet alleen zien, maar ook voelen en beleven. Een aantrekkelijke kleurenkaart geeft je een totaaloverzicht van de Flow collectie; stalenboxen met stalenwaaiers en A4-stalen laten je de decoren ten volle beleven.

Meer informatie:
Triplaco - Beveka
www.triplaco.be 

Publicatiedatum: