Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
van 9 t/m 12 september op Let’s Meet Again

Exclusieve expositie van Pieternel by MONDiART

In de monumentale Grote Kerk van Naarden vindt van donderdag 9 t/m zondag 12 september de verkoopexpositie Let’s Meet Again plaats. Kunstenares Pieternel Elsen presenteert hier niet alleen haar werk, dat in samenwerking met MONDiART tot stand is gekomen, maar bezoekers kunnen er ook direct een originele Pieternel kopen.

De exclusieve schilderijen van Pieternel, zowel autonoom als in opdracht gemaakt, vervullen unieke wensen van bewoners van landelijke, eigentijdse en klassieke interieurs. De kunstenares schildert veelal dieren uit het hoofd op het doek. Haar gedachten en gebeurtenissen worden in de dieren op het doek vertaald. Herkenbare, karakteristieke bewegingen en vormen van dieren om ons heen, paarden, landleven, onze huisdieren, maar ook de Europese en Afrikaanse wildlife.Een gouden combinatie
Afgelopen jaar is er een samenwerking ontstaan tussen MONDiART en Pieternel. Zo zijn er wandtapijten, aludrukwerken, gobelins, kussens en vele andere drukwerken mogelijk gemaakt met de afbeeldingen van de schilderijen van Pieternel. Al deze werken zijn zowel verkrijgbaar bij MONDiART (B2B) als bij Pieternel, voor de originele schilderijen en particulieren die graag een drukwerk of een gezellig kussentje voor op de bank willen aanschaffen.

Let’s Meet Again
"Wij zijn blij je tijdens‘Let’s Meet Again te mogen verwelkomen. Op de historische locatie – de Grote Kerk van Naarden - wordt gedurende vier dagen een breed aanbod gepresenteerd van Moderne en Hedendaagse kunst, Antiek, Zilver, Juwelen, Interieur, Mode, Wijn en Delicatessen", zo laat MONDiART weten in een persbericht.MONDiART
Familiebedrijf MONDiART is een internationale handelsonderneming die al meer dan 30 jaar aan de weg timmert. Hoewel het hart van het bedrijf gevestigd is in designstad Eindhoven, is het ook vertegenwoordigt in Het Anker in Druten, De Woonindustrie in Nieuwegein. En sinds begin dit jaar heeft MONDiART ook een eigen showroom in Barneveld, waar ze aangesloten zijn bij het Dutch Interior Collectief. Ook op internationale beurzen zijn ze een graag geziene partij.Meer informatie:
MONDiART
Steenoven 32
5626 DK Eindhoven
www.mondiart.com
[email protected]

Publicatiedatum: