Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kees Wolffensperger namens interieurdecoratiebedrijf present op ETC

Orac Decor breidt assortiment 3D-wandbekleding uit met drie nieuwe producten

"Jarenlang werden wanden glad en strak afgewerkt. Maar interieurtrends veranderen in een hoog tempo en we zien dat diepte en structuur weer mogen op wanden en plafonds. Tradities worden herontdekt. Getuige ook de interieurbeelden in woonbladen en -programma’s", laat Kees Wolffensperger weten. Hij is namens Orac Decor® salesmanager Nederland en showt tijdens de ETC Design Expercience-dagen op 21 en 22 september op standnummer 90b de noviteiten.

Muren zijn machtig. Ze kunnen onzichtbaar zijn, maar ook zoveel meer. Muren kunnen een ruimte samenbrengen of ze verdelen. Ze kunnen de uitstraling van een ruimte bepalen, van sereniteit of grandeur tot gezelligheid of uitbundigheid. 

"Voor ons zijn de muren het element bij uitstek van een interieur. Vandaar dat we er zo gepassioneerd mee begaan zijn. Orac Decor bouwt op 50 jaar geschiedenis, innovatie en kwaliteit om tradities heruit te vinden en om de muren van de toekomst te creëren. We delen graag onze passie met geïnteresseerden." 

Van vlak naar gedenkwaardig
Orac Decor® breidt zijn assortiment 3D-wandbekleding uit met drie nieuwe producten met hellende oppervlakken, beweging in meerdere richtingen en tastbare texturen, ontworpen door Orio Tonini. Deze esthetische visitekaartjes bieden eindeloze mogelijkheden om muren persoonlijkheid te geven. "Speel met licht en schaduw en laat kleuren tot leven komen in je interieur!", meldt het bedrijf in een persbericht.

"Bekleed een volledige wand of installeer als lambrisering om een saaie muur om te vormen tot een ware eye-catcher. Of gebruik ze om kamerelementen als een toog, bedhoofd of receptiebalie te pimpen!

De 3D wandpanelen zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig te plaatsen en zijn gemaakt uit duurzame materialen. Je kan er dus jaren van genieten. Daarnaast hebben ze bewezen thermische en akoestische isolerende eigenschappen."

Lees hier meer informatie over 'buitengewone combinaties'.

Familiebedrijf
ORAC is een Belgisch familiebedrijf en wereldleider in het ontwerp en de productie van hoogwaardige 3D-decoraties. Het biedt een breed assortiment plinten, kroonlijsten, wandpanelen en decoratieve elementen zoals profielen voor indirecte verlichting. Deze producten worden gedistribueerd in meer dan 90 landen over de hele wereld.

Kees Wolffensperger op de vorige ETC Design Expercience, poserend bij een roze wandafwerking met 3D wallcoverings panelen.

Sinds het bedrijf 50 jaar geleden werd opgericht, heeft het zijn technologie, materialen en design voortdurend bijgewerkt. Dit komt tot uiting in het aantal innovaties, in kunststoftechnologie en andere gebieden. De aanpak is gebaseerd op de ORAC-filosofie: creativiteit stimuleren en gebruikers inspireren om uitzonderlijke ruimtes te creëren die hun persoonlijkheid benadrukken. Orac Decor® maakt dit mogelijk en eenvoudig, met eenvoudige installatie, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Van functionele plinten tot indrukwekkende kroonlijsten, ORAC staat voor volledige creatieve vrijheid op basis van uw eigen stijl en persoonlijkheid.

Meer informatie:
Orac Decor
Biekorfstraat 32
B-8400 Oostende
T +32 59 80 32 52
[email protected] 
www.oracdecor.com