Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Window Dressing lijn haalt de natuur in huis

Esschert Design vervaagt de grens tussen binnen en buiten

Esschert Design, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuin en natuur, wil mensen niet alleen laten genieten van het buitenleven rondom het huis, maar ook in het huis. De groothandel speelt in op een trend die al langere tijd door hen wordt opgemerkt: de grens tussen buiten en binnen vervaagt.

Anne Wiefferink, online marketeer bij Esschert Design: "Normaal gesproken focussen we ons veelal op buiten, maar de laatste jaren zijn daar steeds meer producten voor binnen bij gekomen. Zo haal je de natuur in huis."

Dit is de reden dat Esschert Design tegenwoordig een aantal grote indoorproductlijnen beschikbaar heeft, zoals de plantterrariums, verzonken bloemen, kweek- en stekartikelen en droogbloemen. Sinds kort kan ook de Window Dressing collectie aan dit rijtje toegevoegd worden, die in de nieuwste najaarscatalogus geïntroduceerd is.



Window Dressing
Deze meest recente range maakt het mogelijk ramen en vensterbanken te voorzien van meer groen. De lijn bestaat uit in hoogte verstelbare vensterbankklemmen, plantenplateaus, telescopische raamroedes en raambloempotten. Dit alles in de kleuren goud, groen, wit en zwart.

"De artikelen zijn handig voor mensen zonder tuin, die minimale ruimte hebben voor planten of gewoon fan zijn van een heuse urban jungle in huis. Met deze lijn willen we veel mensen een mooie vensterbank geven", voegt Anne hier aan toe.



Vensterbankklemmen
Met de nieuwe vensterbankklemmen is er in een handomdraai meer ruimte beschikbaar op de vensterbank. De klemmen zijn in hoogte verstelbaar, waardoor een speels effect ontstaat. De klemmen zijn draaibaar, eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, groen en goud.

Tevens zijn de klemmen knockdown verpakt in handige cadeauverpakking, zodat uitstallen in uw winkel en verzenden nog makkelijker is. De klemmen zijn verkrijgbaar in drie maten. Zo is er voor elke vensterbank een passende oplossing.



Plantenplateaus
Esschert Design maakt duidelijk dat raamdecoratie niet altijd op de vensterbank hoeft te staan. Zo kan er een 'waterval' voor het raam gecreëerd worden door er planten op te hangen. Hiervoor heeft de groothandel zowel ronde als rechthoekige plantenplateaus in het assortiment. Deze plateaus zijn verkrijgbaar in twee maten (small en large) en in vier kleuren.



Telescopische raamroedes
De plantenplateaus zijn eenvoudig op te hangen aan de telescopische raamroedes. Deze wordt tussen de muren geklemd waardoor de plantenplateaus echte blikvangers worden. Er kan van alles aan de roedes hangen. De telescopische raamroedes zijn verkrijgbaar in twee maten.



Raambloempotten
De raambloempotten zijn voorzien van een sterke zuignap aan de achterkant, waardoor praktisch ieder oppervlak van het raam benut kan worden, bijvoorbeeld als iemand geen vensterbank heeft of graag de badkamer wil opfleuren met een bloempot aan de spiegel. Deze bloempotten zijn verkrijgbaar in twee maten en kleuren.



Meer informatie:
Esschert Design
Euregioweg 225
7532 SM, Enschede
(053) 484 73 33
www.esschertdesign.com
service@esschertdesign.nl