Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Klanten staan te popelen om naar binnen te gaan"

2e woonwinkel voor 21-jarige Dylan de Ruiter

Op zijn achttiende opende hij zijn eerste woonwinkel in het winkelcentrum van Goes. Kort daarna verruilde hij de locatie voor Vlissingen en op 14 oktober opent de inmiddels 21-jarige Dylan de Ruiter, zijn tweede meubelzaak in Goes. "Het wordt een volledig nieuw concept, mensen staan te popelen om naar binnen te gaan", vertelt de jonge ondernemer die Outlet VL met passie runt.



"Na het succes van de winkel in Vlissingen zijn we gaan zoeken naar een volgende locatie, ons oog viel op een pand in Goes." De huisvesting biedt alles wat Dylan zocht in een nieuw gebouw. "We willen voor onze personeel een trainingslokaal realiseren. Het is belangrijk dat een ieder kennis heeft van onze producten." Aan productfotografie is ook gedacht. "Voor onze nieuwe website willen we de foto's niet meer uitbesteden. In Goes hebben we de ruimte om een eigen fotostudio te creĆ«ren." 

Het duurt nog even voordat de winkel open gaat maar de mensen staan al voor de deur te wachten. De opening staat in de eerste of tweede week van oktober gepland. "Het was de bedoeling de deuren te openen in september, maar als we iets doen doen we het goed. We zetten nu de laatste puntjes op de i en dan kunnen we gaan knallen."

Succesvol
Het geheim van Dylan zijn succes zit in het feit dat hij tegen bodemprijzen topkwaliteit biedt en strijd om daarin de beste in te blijven. "Onze kwaliteit doet niet onder voor een TMC of Pronto Wonen. Het verschil is wij kopen per container tegelijk in. Dit resulteert in betere prijzen dan wanneer je een bank per keer laat komen."

De jonge ondernemer zag de prijsstijgingen in containers aankomen en was er op tijd bij om dit te onderscheppen. "Toen de prijzen stegen naar drieduizend dollar heb ik direct tien containers besteld. Nu de prijzen torenhoog zijn heb ik hier geen last van. Daarnaast is ons geluk dat we veel binnen Europa inkopen, daar is het transport weinig veranderd."

Naamswijziging
De naam Outlet VL past niet meer bij het bedrijf vindt Dylan. "Bij een outlet denken klanten al snel aan oude collecties, maar dit is bij ons alles behalve zo. Wij hebben de nieuwste producten tegen de laagste prijs. Het verschil is dat wij direct bij de fabriek inkopen, hier passen wij dan ook onze naam op aan. Bij lancering van de nieuwe site zullen we verder gaan onder de naam Fabriek VL." Op de signing van het nieuwe pand is de naam al duidelijk te lezen.

Op de vraag of er een derde winkel aankomt antwoord hij volmondig "ja". Wanneer weet hij nog niet, "maar wanneer er een geschikt pand voorbij komt pakken we die kans met beide handen aan", aldus De Ruiter.

Meer informatie:
Outlet VL
www.outletvl.nl