Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In het Palazzo Francesco Turati in Milaan

MONDiART toont Woven Art tijdens Masterly

Van 5 tot 10 september 2021 presenteert MONDiART hun geweven kunst in het Palazzo Francesco Turati in Milaan. De wanddecoratie is ontworpen door Nederlandse kunstenaars, geweven in een Nederlandse weverij en ingelijst in handgemaakte Italiaanse lijsten, door eigen lijstenmakers in hun werkplaats te Eindhoven.



100% Nederlands
Materialen zoals wol, lurex, polyester, katoen en verschillende weeftechnieken worden gecombineerd, om een geweven stuk te creƫren. "Voor sommige kunstwerken voegen onze vakmensen geborduurde details toe. Om het kunstwerk compleet te maken, voorziet ons vakkundige team het kunstwerk van een Italiaans houten frame. Het ontwerp, het weven, het borduurwerk en de framing... het gebeurt allemaal in Nederland", laat het Brabantse bedrijf weten in een persbericht.



Masterly, The Dutch in Milano
Tijdens Masterly 2021 presenteert MONDiART 100 procent Nederlandse producten. Naast de geweven stukken is MONDiART al meer dan 30 jaar een groothandel in wand- en vloerdecoratie. Van kunstwerken aan de wand tot unieke vloer- en wandkleden. Van spiegels op maat tot kussens voor binnen en buiten. Van ingelijste reproducties tot Changeable ArtFrames met verwisselbare doeken gemaakt van gerecyclede PET-flessen.



Klein Milaan in Vijfhuizen
Het beursseizoen is in volle gang. MONDiART presenteert gelijktijdig met de Masterly in Milaan, een kleinere uitvoering van de stand in het Palazzo Turati tijdens showUP op 5 en 6 september in Vijfhuizen. De bezoekers van showUP worden daarnaast ook getrakteerd op een primeur: de lancering van een nieuwe Stylist Choice collectie, deze keer gericht op kinderen tussen de 0 en 12 jaar.



Meer informatie:
MONDiART
Steenoven 32
5626DK Eindhoven
www.mondiart.com 
[email protected]

Publicatiedatum: