Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Specialist in zonwering breidt uit

"Er wordt meer gekocht op gevoel dan op prijs"

"Je achterbuurman komt maar een keer te koop", vertelt mede-eigenaar Jack van der Voort van Vitrona Zonwering & Terrasoverkappingen. Door de groei zochten ze naar een pand waar ze verder konden uitbreiden. "Zo een kans moet je gelijk pakken als die zich voordoet." Jack die zich met zijn bedrijf specialiseert in zonweringen van hoge kwaliteit is blij om zo een aanschaf te kunnen doen na de afgelopen tijd. "We bleven goed doordraaien, niet vanzelfsprekend in deze tijd."Groei

Jack merkt dat de markt is veranderd. "Er wordt meer gekocht op gevoel dan op prijs. Dit was jaren geleden wel anders." Vooral nu na een lange coronaperiode ziet hij dat prijs nog minder belangrijk is geworden. "Klanten hebben meer geld over en dit resulteert in meer bestedingsruimte voor interieurbenodigdheden die ze volledig naar wens kunnen samenstellen." 

Om de klanten te ontzorgen is aan alles gedacht bij Vitrona. "We hebben zelfs een vijver met koi karpers die de kinderen mogen voeren. Zo kunnen de ouders op het gemak producten bekijken en uitkiezen." 


De uitbreiding werd gevierd met een gebakje.

Tuinbouw
Naast het bedrijf in zonwerking voor particulieren is het bedrijf onder een andere noemer ook actief in de tuinbouw. "Met SchermNed zullen we voornamelijk het nieuwe pand betrekken. We leveren met dit bedrijf wereldwijdinsectengaas en scherminstallaties voor de kassenbouw." 

Meer informatie:
Vitrona
www.vitrona.nl