Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

A House of Happiness lanceert najaarscollectie

Wist je dat volgens de Wereldgezondheidsorganisatie zo’n 90% van de mensen vervuilde lucht inademt? Het is overduidelijk dat luchtvervuiling een steeds groter en wereldwijd probleem wordt. Steeds meer mensen zijn zich hiervan bewust en proberen een steentje bij te dragen.

Ook bij A House of Happiness proberen ze dat te doen, in het Green Book kan men lezen waar ze allemaal mee bezig zijn. ''Wereldwijde bewegingen vertalen zich vaak terug in trends & de populariteit van de luchtzuiverende kamerplant is bij ons dan ook niet onopgemerkt gebleven! Ondanks dat dit niet de oplossing is van het probleem, kan men de lucht in huis toch een beetje zuiveren. Maar wat nou, als je geen plantenliefhebber bent of als je nog meer wilt doen dan dat beetje? Met onze luchtzuiverende gordijnen, dragen wij dat extra steentje bij aan “naturally” fresh air!''

Luchtzuiverende gordijnen & vouwgordijnen
Gordijnen die door middel van een innovatieve technologie de lucht in huis zuiveren. Uiteraard kun je luchtzuiverende kamerplanten aanschaffen & natuurlijk is ventileren ook een must, maar onze luchtzuiverende gordijnen dragen ook zeker bij aan schone lucht in huis! Wist je bijvoorbeeld dat er door koken op gas stikstofoxide vrij komt? Of dat er chemische stoffen vrijkomen uit plastic of verf? Al deze chemische stoffen kunnen omgezet worden in schone lucht door onze luchtzuiverende gordijnen. Ideaal voor elke ruimte, toch!? Daarom hebben wij maar liefst 4 verschillende gordijnstoffen beschikbaar met deze functionaliteit. Van een verduisterende kamerhoge gordijnstof tot een prachtige soepel vallende transparant:

Refresh: Luchtzuiverend, verduisterend & kamerhoog. Beschikbaar in een gevarieerd kleurenpalet van 13 kleuren & dubbelzijdig te gebruiken. Door de verduisterende & luchtzuiverende werking is de Refresh goed toepasbaar in de slaapkamer!
Aireca: Luchtzuiverend & kamerhoog. Beschikbaar in een gevarieerd kleurenpalet van 12 kleuren & dubbelzijdig te gebruiken. Het kleurenpallet van de Aireca & de Bouclight zijn op elkaar afgestemd zodat je ze met elkaar kunt combineren. Hierdoor is er voor elke ruimte een geschikt gordijn en kun je spelen met de lichtinval!
Bouclight: Luchtzuiverend & kamerhoog. Beschikbaar in een gevarieerd kleurenpalet van 12 kleuren. Het kleurenpallet van de Aireca & de Bouclight zijn op elkaar afgestemd zodat je ze met elkaar kunt combineren. Hierdoor is er voor elke ruimte een geschikt gordijn en kun je spelen met de lichtinval!
Fresh: Luchtzuiverend & kamerhoog. Deze soepel vallende transparant is beschikbaar in een mooi naturel basispalet van 8 kleuren.

Liever geen gordijn, maar een vouwgordijn? Ook hier zijn deze stoffen geschikt voor!

Functionaliteit
De luchtzuiverende werking d.m.v. een natuurlijke technologie is vergelijkbaar met de werking van luchtzuiverende planten:

-Er worden twee verschillende functionele deeltjes gebruikt om vluchtige verontreinigende stoffen uit de binnen lucht te verwijderen.
-De technologie die is toegepast in het gordijn is een katalysator die de oxidatie in de binnenlucht mogelijk maakt.
-De gordijnstoffen Refresh, Aireca, Bouclight en Fresh breken hierdoor de verontreinigde stoffen in de lucht af en maken de lucht gezonder.
Het effect is permanent en neemt na verloop van tijd niet af. Er zijn tot 20 wastesten uitgevoerd.

Natuurlijke mineralen en zouten
''We gebruiken organische en natuurlijke mineralen als katalysator. Deze komen vaak in de natuur voor, bijvoorbeeld natuurlijke zouten, organische zoutcomplexen etc. We kunnen natuurlijk niet het exacte recept met jullie delen, dat is het geheim van de chef! Maar we kunnen wel zeggen dat er geen gevaarlijke stoffen, zware metalen of biociden gebruikt worden.''

Moet de luchtzuivering worden geactiveerd om het effect te starten?
Bij de Refresh, Aireca en Bouclight is er geen invloed vereist om het effect te activeren.  Dit betekent dat de luchtzuivering altijd werkt zolang de verontreinigende stoffen in de binnenlucht in contact komen met het gordijn. Gelukkig vindt er in het interieur automatisch contact plaats tussen de binnenlucht en het gordijn, en wordt de lucht dus 24/7 gezuiverd. Bij de gordijnstof Fresh wordt de luchtzuiverende werking geactiveerd d.m.v. daglicht of een kunstlamp die UV licht heeft. De Fresh is dus extra geschikt voor op het zuiden/westen, omdat de luchtzuivering dan optimaal werkt.

Getest?
Ja! De technologie en werking van de luchtzuiverende gordijnstoffen is getest bij een geaccrediteerd testlaboratorium.

Duurzaam
Alle luchtzuiverende gordijnenstoffen zijn ook nog eens deels gemaakt van gerecycled PET flessen! En wist je dat deze stoffen ook allemaal homogeen zijn, doordat ze van 100% polyester zijn gemaakt? Alleen gordijnstoffen die gemaakt zijn van één en dezelfde samenstelling (lees: homogeen) kunnen gerecycled worden. ''Dit betekend dat wij ons snijafval kunnen hergebruiken & niet hoeven weg te gooien. Wij laten het snijafval vervezelen, spinnen hier nieuwe garens van en weven daar weer nieuwe gordijnstoffen van. Extra zuiver dus.''

Meer informatie:
A House of Happiness
www.ahouseofhappiness.com

Publicatiedatum: