Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WallPepper H2O systeem verfraait badkamer

WallPepper®/Group graphics - gedrukt op uitsluitend natuurlijke, veelzijdige, duurzame, gecertificeerde en pvc-vrije materialen - zijn ideaal om elke omgeving aan te passen, zelfs badkamerruimtes of wellnessruimtes, die voortdurend worden blootgesteld aan water en vochtigheid.

Dankzij het speciale WallPepper®/H2O Systeem, kunnen WallPepper®/Group grafische elementen worden aangebracht op de muren of, met een eenvoudige voorbereiding van het oppervlak, op bestaande tegels. Geschikt om achter sanitair, in de douchecabine of bij het zwembad te plaatsen, kan behangpapier elke hoek omtoveren tot een onverwachte en verrassende wereld, met als toegevoegde waarde superieure hygiëne en veiligheid.

WP/H2O is een technisch waterdicht, hittebestendig en vochtbestendig materiaal. Dit innovatieve systeem is krasbestendig en zeer sterk, aangezien het is samengesteld uit gladde platen van geperste glasvezels die zijn bedekt met een speciale antibacteriële beschermlaag. Dit materiaal is vlamvertragend en kan gemakkelijk worden gereinigd met gewone schoonmaakmiddelen. Dit exclusieve systeem kan worden gebruikt als basis voor elke grafische afbeelding, om het toilet met vrijheid en creativiteit te verfraaien, met de toegevoegde waarde van WallPepper®/Group kwaliteitsnormen.

Meer informatie:
Cavalleri Comunicazione Sas
via G. Ventura, 5
20134 Milano
+39 02 264 165 07
info@cavalleri.com
www.cavalleri.com

Publicatiedatum: