Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jarige Jan Dossche van COREtec Floors te zien in RTL 4-programma Life is Beautiful

Vandaag (dinsdag 29 juni) is Jan Dossche jarig. Hij viert zijn 59e verjaardag. Aan stoppen wil hij nog lang niet denken, zo liet hij in een interview met Wonen360 weten. Afgelopen zaterdag was de president van COREtec Floors te te zien in het RTL 4-programma Life is Beautiful, dat komende zaterdagmiddag herhaald wordt. Daar sprak hij over COREtec Second Life.

Jan Dossche (59), de president van USFloor International.

COREtec Floors is de eerste fabrikant die een terugnamedienst op poten zet om gebruikte vloeren een tweede leven te geven. Binnenkort komt er een platform waar de nearly new COREtec -vloeren worden aangeboden. In eerste instantie worden deze Second Life-vloeren aan bijvoorbeeld jeugdclubs, woonzorgcentra en andere mooie doelen aangeboden, maar ook particulieren kunnen hier terecht. Ophaling en reiniging met COREtec bio-producten door een sociale werkplaats, bezorgen de vloer een tweede leven met nauwelijks merkbaar kleurverschil. "In mijn kantoor ligt de vloer die in mijn vorige werkruimte lag. Niet voor niets geven we levenslange garantie. Mocht je na een jaar of tien een nieuwe vloer willen, dan kun je de hele planken inleveren voor een mooie korting op de volgende COREtec-vloer", liet Jan in het interview van eind mei weten.

Op de commerciĆ«le zender RTL4 is Life is Beautiful een programma voor de moderne vrouw en man die belang hechten aan een optimale gezondheid. 'Geen beperkingen, maar optimaal van het mooie leven genieten. Gewoon thuis, onderweg of waar ook ter wereld!' meldt RTL4. In de 

Bekijk hier de uitzending (duur: 2 minuten):

Meer informatie:
COREtec
Souverainestraat 27
9770 Kruisem
www.coretecfloors.com 

Publicatiedatum: