Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoe gaat mFLOR om met haar maatschappelijke verantwoordelijkheid?

Nederland woont steeds duurzamer en deze trend vindt niet alleen om het huis plaats, want we maken ook steeds duurzamere interieurkeuzes. Ook mFLOR probeert bewust om te gaan met haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

mFLOR: "Een PVC vloer is een kunststof vloer en al klinkt dat niet direct heel duurzaam, toch zijn mFLOR en Solcora vloeren duurzame vloeren. De duurzaamheid van onze vloeren komt naar voren in verschillende aspecten, van productie tot de producteigenschappen."



Bewuste keuzes
Bij de productie van mFLOR en Solcora wordt ieder detail weloverwogen en we maken bewuste keuzes. Dit draagt allemaal bij aan de kwaliteit en uitstraling van de vloer.

mFLOR geeft aan dat er geen schadelijke stoffen in de vloer zitten, doordat er gekozen wordt voor pure, A+ kwaliteit PVC. Emissies worden tot een absoluut minimum beperkt en de vloeren geven geen schadelijke stoffen door, waardoor ze volledig recyclebaar zijn. De fabriek beschikt daarnaast over de ISO-14001 certificering; de productie heeft daardoor geen (nadelig) effect op de lokale omgeving.

Slim transport
PVC vloerdelen zijn dunner en lichter dan laminaat of parket. Hierdoor zijn er minder vrachtwagens nodig om dezelfde hoeveelheid vloer te vervoeren. Zo vermindert het bedrijf de uitstoot en energiekosten van de transport. Tevens is de warmteweerstand minimaal , doordat de vloer dunner is. PVC vloeren zijn dan ook bij geschikt voor vloerverwarming of -koeling.

Volgens woordvoerder Eric Hos blinken mFLOR en Solcora vloeren uit door hun hoge kwaliteit en slijtvastheid, wat resulteert in een zeer lange levensduur. "Om dit te onderstrepen geven we op sommige vloeren zelfs 25 jaar garantie. Tevens zijn ze waterbestendig en zeer eenvoudig te reinigen. Van een vloer die lang mooi blijft, kun je extra lang genieten en hoe langer een vloer gebruikt wordt, hoe minder grondstoffen er nodig zijn voor de productie van een nieuwe vloer. Een Solcora klikvloer is bij een verhuizing zelfs mee te nemen."

Meer informatie:
mFlor
www.mflor.com

Publicatiedatum: