Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pallmann brengt afwerkingsproduct op de markt dat krimpen beperkt

Brede voegen probleemloos dichtzetten? Met de gepatenteerde innovatie van Pallmann is dit mogelijk. De Pall-X Filler is een aanvulling op het huidige parketvoegenkit assortiment van specialist in afwerkingsproducten Pallmann.



Naden, nagel- / spijkergaten, noesten of andere oneffenheden kunnen worden dichtgezet met Pall-X Filler. De watergedragen vezelversterkte voegenkit zet brede voegen dicht tot wel 3 mm. Dankzij deze technologie wordt het krimpgedrag tot een minimum beperkt en behoort scheurvorming in de voegenkit tot het verleden. Deze unieke techniek is ontwikkeld door Pallmann en is sinds december 2020 gepatenteerd.

Pall-X Filler bevat vezels die zorgen voor een uitstekende stabiliteit en dat er geen barsten ontstaan in de voegen. Uit resultaten is gebleken dat de parketvoegenkit topprestaties levert in tegenstelling tot conventionele kitten als er gekeken wordt naar lange verwerkingstijd en schuureigenschappen. Daarnaast zorgt de kleurechtheid voor een gelijkmatig eindresultaat na het oliƫn of lakken.

Meer informatie:
Pallmann
www.pallmann.net

Publicatiedatum: