Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klantendagen Dersimo op 31 mei en 1 juni

Dersimo, distributeur van o.a. COREtec-vloerdelen, houdt op 31 mei en 1 juni a.s. klantendagen. Salesmanager Mariska Boogaard van Dersimo hoopt op veel belangstelling.

"Onze COREtec reis begon 3 jaar geleden, toen werd dit merk aan ons assortiment toegevoegd. Het verkoopteam werd getraind en ondergedompeld in de wereld van meerlaagse vloeren en met veel passie is COREtec omarmd bij Dersimo en bij onze klanten. Iets waar wij erg trots op zijn en deze reis is nog lang niet geëindigd. Iedere keer worden wij weer verrast door de nieuwste innovaties.

Vorig jaar hebben wij de CERAstone gelanceerd, vanwege corona hebben wij dit op een originele wijze gelanceerd, namelijk met een Roadshow. Vol enthousiasme gingen onze vertegenwoordigers en de Brandmanagers  van COREtec met een Roadshow bus door het hele land heen om deze nieuwste collectie te introduceren en met groot succes!”


Marc Dubbeldam, General Manager Dersimo, bij de COREtec Stone presentatie.

Vernieuwing
Mariska gaat verder: "Deze periode is het tijd voor de vernieuwing in de Essentials collectie. Wij zijn wederom verrast door deze vernieuwde collectie! Deze collectie heeft weer heel wat aantrekkelijke designs met natuurlijk texturen. Een geweldige visgraat met een afmeting van 91,2 x 22,8 in natuurlijke tinten. Daarnaast is er een multiplank in 3 kleuren aan het assortiment toegevoegd, een geweldige uitstraling, deze zou u moeten zien en dit kan bij Dersimo in Maassluis. Wij zijn de eerste groothandel welke een echte COREtec Studio hebben gebouwd in onze showroom. In deze studio kunt u alle COREtec producten terugvinden en op de vloer ligt de geweldige multiplank!"

Iedere belangstellende is van harte welkom tijdens de klantendagen op 31 mei en 1 juni a.s. (vooraf even aanmelden bij mariska.boogaard@dersimo.nl) en mocht u een andere keer onze Studio willen bezoeken kan dit natuurlijk ook!"

Blik op de COREtec Roadshow. Deze foto is gemaakt aan de Waterweg in Maassluis met Mariska Boogaard (Sales Manager Dersimo) en Rob Pfundt (Brand Manager COREtec). 

COREtec showvloer
"Voordat de Studio werd gebouwd hadden wij in onze showroom de Shop in Shop met een prachtige COREtec showvloer. Deze showvloer hebben wij niet weggegooid, maar deze vloer heeft een second life gekregen, namelijk in het kantoor van onze General Manager Marc Dubbeldam en zijn collega Sales Manager Mariska Boogaard. Het uit elkaar halen en opnieuw stofferen van deze vloer verliep uitstekend! Binnenkort komt er een platvorm waar de ‘nearly new COREtec’ vloeren worden aangeboden. De oude vloer krijgt een echte tweede kans en daardoor werken wij allemaal mee aan een meer duurzame wereld."


Afbeelding van de pas geïnstalleerde nieuwe COREtec STUDIO bij Dersimo.

Meer informatie:
Dersimo
www.dersimo.nl 

COREtec Floors
www.coretecfloors.com

Publicatiedatum: