Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Het registratieniveau overtreft de verwachtingen'

Opfrissing voor DOMOTEX 2022

Met nog acht maanden te gaan tot DOMOTEX 2022, is het nu al duidelijk dat de 33e editie een sterk en innovatief evenement zal worden. DOMOTEX zal van 13 tot 16 januari verschillende innovaties bevatten.

Met nog acht maanden te gaan tot DOMOTEX 2022, is het nu al duidelijk dat de 33e editie van 's werelds belangrijkste vakbeurs voor tapijten en vloerbedekking een sterk en innovatief evenement zal worden. DOMOTEX zal van 13 tot 16 januari verschillende innovaties vertonen: een modern en geoptimaliseerd ontwerp van de twee nieuw geïntroduceerde DOMOTEX-labels "Carpets & Rugs" en "Floor & Wall", evenals een aangepaste halstructuur zullen de oriëntatie vergemakkelijken. Het uitgebreide assortiment aan producten en diensten verhoogt de efficiëntie. Daarnaast richt DOMOTEX zich nog meer op toepassing en speciale formaten op maat van specifieke doelgroepen die voor sfeer en relevantie toenemen.

"We zullen trends, innovaties en lifestyle op een gedecentraliseerde manier presenteren in de respectievelijke tentoonstellingsruimtes", zegt Sonia Wedell-Castellano, Global Director DOMOTEX, Deutsche Messe AG, Hannover. "Exposanten en aanwezigen kunnen zich verheugen op vele innovatieve ideeën. Ze kunnen trends en innovaties ontdekken die de business van morgen vorm zullen geven. We zijn vooral blij met marktrelevante exposanten die we hebben kunnen heroveren voor het komende evenement. de hele vloerenbranche weer face-to-face ontmoeten in Hannover in januari 2022 is een echt hoogtepunt na de langdurige pandemie! Dat maakt de voorbereidingen nog leuker. "

Het registratieniveau overtreft de verwachtingen
De huidige registratiestatus getuigt van de positieve reacties op DOMOTEX, dat in januari 2022 als hybride evenement plaatsvindt. "Veel exposanten hebben hun deelname aan DOMOTEX al bevestigd voordat de registratie officieel open was", voegt Wedell-Castellano toe. "Dit onderstreept eens te meer het belang van DOMOTEX als wereldwijde marktplaats en inspiratiebron voor de hele branche. Het belang van face-to-face ontmoetingen voor de branche kan niet worden overschat: gerenommeerde en al lang bestaande exposanten zoals IPEK - A Ipektchi, Galleria Battilossi, Jaipur Rugs Company, Jambros Modern Flooring, Javi Home, Rezas Oriental & Modern Rugs en Zollanvari uit de handgemaakte tapijtsector, evenals Oriental Weavers Carpet, Obsession en Royal Hali uit de machinaal vervaardigde tapijtsector hebben hun deelname al bevestigd. De toezeggingen van Bauwerk Group, HARO en Scheucher als nieuwe exposanten en de participaties van ter Hürne en Windmöller op het gebied van parket, LVT en laminaat zijn een bijzondere bron van vreugde. Daarnaast hebben Associated Weavers, Infloor-Girloon en Onefloor uit de textiel- en veerkrachtige sector en SELIT uit de applicatie- en installatietechnieksector zich al aangemeld. "

Twee nieuwe sterke labels: Carpets & Rugs en Floor & Wall maken het gemakkelijker om een ​​overzicht van de markt te krijgen
Twee nieuwe sterke labels zullen worden geïntroduceerd op DOMOTEX 2022 om de oriëntatie voor bezoekers te optimaliseren: Carpet & Rugs en "Floor & Wall". De aangepaste halindeling brengt productgroepen van de twee labels qua ruimte bij elkaar, waardoor bezoekers uit de groot- en detailhandel, architectuur, interieurinrichting, ambachten en de meubel- en stofferinghandel gemakkelijker hun weg vinden. In de hallen 2 tot en met 4 wordt 's werelds grootste assortiment handgemaakte tapijten tentoongesteld. Machinaal vervaardigde geweven tapijten zijn te zien in hallen 5 t/m 7. Hallen 2 t/m 7 vormen zo Carpet & Rugs.

Producten en praktische oplossingen uit de applicatie- en installatietechniek zullen voortaan thuiskomen in hal 12, direct grenzend aan textiele vloerbedekkingen in hal 11 en harde vloeren en veerkrachtige vloeren in hal 13. Daarnaast wordt meer nadruk gelegd op het uitgebreide assortiment. van producten waaronder de vele wandoplossingen die exposanten regelmatig tonen op DOMOTEX. Dit betekent dat de hallen 11 t / m 13 "Floor & Wall" zullen vormen.

Nieuwe showdagen
Vanaf volgend jaar vindt DOMOTEX plaats van donderdag t/m zondag (voorheen vrijdag t / m maandag). Dit betekent dat DOMOTEX 2022 start op 13 januari en open blijft tot 16 januari. Met de nieuwe opeenvolging van dagen speelt DOMOTEX in op de wens van talrijke bezoekers en exposanten om de beurs al op donderdag officieel te openen en twee opeenvolgende werkdagen aan te bieden. .

Meer informatie:
DOMOTEX
www.domotex.de

Publicatiedatum: