Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Art of Concrete geeft 10 sampleboxen Architop en Microtopping weg!

"Mijn doel is om de kunst van decoratief beton de wereld in te brengen, om de ruimte te revolutioneren met praktische schoonheid"

Minimalistisch wonen is nog steeds populair. Veel beton, strak en clean. Art of Concrete realiseert deze afwerking in huizen, outdoor projecten en residenties. Architop, Microtopping en Purometallo kunnen de uitstraling van een woning bepalen. Ook Printbeton is momenteel erg in trek, vertelt eigenaar Artjan van den Boogaart van Art of Concrete. Hij vindt het naar eigen zeggen jammer dat zoveel mensen de verschillende vormen van afwerkingen nog niet kennen. ''Mijn doel is om de kunst van decoratief beton de wereld in te brengen, om de ruimte te revolutioneren met een nieuwe, praktische schoonheid.''


Artjan van den Boogaart in de gloednieuwe showroom in Tholen. Deze zit nog in de afwerkingsfase zit. Op de vloer zit Architop, op de wand (paneel) Microtop.

We treffen Artjan in de gloednieuwe showroom aan de Ondernemersweg 4 in Tholen (Zeeland). Na een lange voorbereiding en werken aan de showroom is deze steeds meer vorm gaan krijgen. ''Maar... nog niet af,'' legt de ondernemer uit. Met gepaste trots en vol passie vertelt hij over zijn toepassingen op de vloer en/of muur die ook te zien zijn in de toonzaal. 


In de showroom zijn diverse producten terug te zien op de wand, vloer en grote samples.

Art of Concrete levert vier verschillende producten, te weten:
1. Architop 
Nuvolato Architop is een mix van cement en polymeren die met een dikte van 3-4 mm, in staat stelt om de dikte- en gewichtsgrenzen van traditioneel gevlinderd beton te overwinnen, terwijl het zijn schoonheid en robuustheid behoudt. Dit is mogelijk zonder in te boeten op aandacht voor detail, waardoor een hoge esthetische waarde wordt gecreëerd in verschillende kleuropties.

2. Microtopping
Microtopping is voor diegenen die een continu, innovatief en tastbaar oppervlak willen dat elke ruimte uniek maakt, of het nu een minimale moderne omgeving is waar Microtopping opvalt als het belangrijkste kenmerk, of een klassiek, rustiek of vintage omgeving, waar de stijl voltooit wordt met verfijnde discretie.
Microtopping is aan te passen in door te kiezen voor verschillende kleurtinten of door glanzende, vertroebelde of juist zuurgekleurde effecten te creëren om het nar wens te maken. 


Twee afgeronde projecten met Purometallo.

3. Purometallo
Purometallo is een lijn decoratieve coatings op metaalpoederbasis voor muren en meubels. Verander elk oppervlak in een edel metaal door de ondergrond creatief te vormen in een tastbare look, een glanzende folie-afwerking of een chromatisch effect van ijzeroxide.

4. Printbeton
Het printbeton behoudt de praktische eigenschappen van beton, maar transformeert het in een aantrekkelijke en fascinerende vloerafwerking dat de schoonheid van natuursteen, steen, keramiek, baksteen en zelfs hout kan nabootsen.

Alle afwerkingen worden door professionele vakmannen toegepast en aangebracht. ''Maar vooral met heel veel passie voor hun vak',' vult de Thoolse ondernemer aan. ''Wij werken enkel met A-merken, die voldoen aan alle normeringen die er bestaan.''


Printbeton.

Compleet gamma
''Daarnaast is het voordeel van Art of Concrete dat bijvoorbeeld architecten een complete make-over kunnen realiseren van één merk met een compleet gamma.''
Artjan verbaast zich over het feit dat zoveel bezoekers, die bij hem in de showroom komen, nog niet afweten van de vier producten die hij aanbiedt. ''Ik zou willen dat iedereen deze kent, want je kunt er zoveel fantastische ontwerpen en interieurs mee realiseren. Zowel binnen, als buiten met het Printbeton.''

Ook is de service die het vloerenbedrijf biedt meer dan standaard. ''Wij leveren met aandacht en veel zorg al onze producten, die met passie voor het vak worden aangebracht. Daarnaast hebben we een goede en transparante manier van samenwerken met onze klanten en partners en een goede na-service.''

Sample Box
Alle vier de producten zijn te vinden in sampleboxen. ''Ideaal voor (interieur)architecten en -stylisten die willen werken met onze vloeren. De samples kunnen zo gemakkelijk meegenomen worden naar klanten en afspraken op locatie. Er zijn diverse afwerkingen en kleuren zichtbaar, ook deze zijn terug te vinden in de boxen op de diverse samples die in de box zitten."


De sample box. Er worden er tien weggegeven. Wie het komt die het eerst maalt...

Artjan geeft tien sampleboxen (elke met een waarde van € 220) weg: 5 van Microtopping en 5 van Architop. stuur een mail om een box te bemachtigen. Let op: OP=OP. Wie het eerst komt, het eerst maalt...

Meer informatie:
Artjan van den Boogaard
Art of Concrete
Ondernemersweg 4
4691 SL Tholen
info@artofconcrete.nl 
www.artofconcrete.nl
Tel: 06 46 75 34 42