Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beurs vindt plaats van 19-21 mei 2021

Domotex biedt digitaal handelsplatform aan

In 2021 zullen er nog veel dingen anders zijn. Ook al mag de vloerenbranche elkaar niet persoonlijk ontmoeten, de organisatie van vloerenbeurs Domotex wil graag optimale kansen bieden voor bedrijven, en dat allemaal digitaal.

''Met DOMOTEX DIGITAL DAYS van 19 - 21 mei 2021 laten we u een nieuw soort zakendaten, informatie en netwerken zien - met talloze lezingen, panels en presentaties van nieuwe producten, live discussies, topsprekers en partners uit de hele branche.''



Op 20 mei kan men een live conferentieprogramma verwachten met actuele en trendsettende onderwerpen uit de internationale vloerenbranche! Het digitale evenement staat open voor deelnemers voor drie volle dagen zakendoen, uitwisselen en netwerken. Dit betekent dat DOMOTEX dit jaar een alternatief, digitaal handelsplatform zal aanbieden van 19 - 21 mei 2021.

De Digital Conference wordt afgerond met de prestigieuze en reeds lang bestaande Carpet Design Awards, die het middelpunt vormen van de presentatie van moderne handgemaakte tapijten.

Meer informatie:
Domotex
www.domotex.de 

Publicatiedatum: