Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Versailles tot beton: nieuwe collectie van objectflor is digitaal beleefbaar

De nieuw gelanceerde EXPONA SIMPLAY collectie combineert het beste uit de wereld van hoogwaardig vloerdesign en is digitaal beleefbaar. Vrij combineerbaar, loose-lay, overtuigend: designvloeren uit de Expona Simplay collectie bieden veel mogelijkheden voor vormgeving en praktische voordelen dankzij het eenvoudige legsysteem. Met de relaunch heeft objectflor de 40 vloeren in hout en steenoptiek op een nieuw designlevel getild. Een ander voordeel is dat de mooie decors dankzij de multimedia-opties naast de brochure en het collectieboek nu ook digitaal beleefbaar zijn. Bij iedere decorafbeelding in de brochure staat een QR-code, waarmee men op de website van objectflor komt. Dankzij de visualisering in Live! 
Mijn ruimte kan het gekozen decor ook door een foto met een smartphone te maken snel in iedere interieurafbeelding worden gelegd. 

Eenvoudig vervangen en veelzijdig combineren
Alle decors kunnen zonder vastlijmen worden gelegd en dragen dus bij aan een gezond binnenklimaat. Ze kunnen veelzijdig worden gecombineerd, eenvoudig worden vervangen en steeds weer opnieuw worden gelegd. Dat maakt EXPONA SIMPLAY bijzonder aantrekkelijk voor projectinrichting. Naast de 40 designvloeren komen ook 90 bijpassende vloertegels uit de zustercollectie EXPONA SIMPLAY
Carpets: optimaal voor projecten met hogere eisen aan geluidsisolatie in bepaalde zones – bijvoorbeeld in hotels of kantoren.

objectflor Art und Design Belags GmbH
objectflor is in Europa een van de toonaangevende aanbieders van elastische vloeren voor woon- en projectinrichting. 55 miljoen vierkante meter aan gelegde Expona vloeren vormen het bewijs van de bijzondere competentie op het gebied van LVT designvloeren. Het in 1989 in Keulen opgerichte bedrijf is een dochteronderneming
van het Britse James Halstead Flooring. Binnen de bedrijvengroep heeft objectflor 19 landen in Centraal-Europa in zijn portfolio. Een speciaal pluspunt is het moderne logistieke centrum van objectflor met een hoge opslagcapaciteit dat borg staat voor extreem korte levertijden.

Meer informatie:
objectflor
m.emck@objectflor.de 
www.objectflor.de 

Publicatiedatum: