Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Desso Tarkett speelt in op trend organische vormen

Vloerkleden in een interieur geven warmte en gezelligheid. Inhakend op de huidige woontrends, waarin organische vormen in opkomst zijn, introduceert Desso Tarkett nieuwe vloerkledencollecties in een organische vorm in actuele kleuren en in verschillende formaten.


De Parade Paradiso vloerkledencollectie

Organische vormen

"Net als in de natuur geven organische vormen en natuurlijke kleuren in huis een prettig gevoel. Je hoeft maar door het bos of de duinen te lopen om de weldaad van de natuur te voelen. In het interieur werkt dat net zo. Door twee of drie kleden met elkaar te combineren, naast elkaar of zelfs óp elkaar, krijg je een verrassend effect. Als zachte eilanden geven ze op een natuurlijke manier vorm aan de zitkamer, eetkamer of slaapkamer. In de meeste huizen zijn vlakke vloeren met een betonlook, houtlook of steenoptiek gebruikelijk maar voor een betere akoestiek en warm kleuraccent zijn deze vloerkleden geschikt."

Meer informatie:
Desso Tarkett
www.dessotarkett.nl 

Showroom in De Woonindustrie: B076.

Publicatiedatum: