Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Bij een zakenreis in Ghana om het leven gekomen

Stille tocht voor Amsterdamse interieurdesigner

Komende maandag wordt in het Erasmuspark in Amsterdam een stille tocht gehouden voor de bekende Amsterdamse interieurdesigner die op 19 februari jl. bij een zakenreis in Ghana om het leven is gekomen.

Aanstaande dinsdag zal haar uitvaart in besloten kring plaatsvinden.

Het gaat hier om de 33-jarige Stephany Leonora, een goede vriendin van de Rotterdamse rapper en make-upartiest Jaysira Ravenberg. 'Beide vrouwen kwamen, samen met een gezamenlijke vriend (26), om het leven toen ze onderweg naar de hoofdstad frontaal in botsing kwamen met een vrachtwagen. De truckbestuurder zou volgens Ghanese media door een mechanisch defect de controle over zijn voertuig hebben verloren. Daardoor belandde hij op de verkeerde weghelft en botste op de auto waarin de drie Nederlanders zaten', meldt het AD.

Stephany Leonora heeft het nodige meegemaakt in haar leven. Vanaf 2003 was zij jarenlang dakloos en in die tijd visualiseerde ze letterlijk haar toekomst. 'Steeds als zij ergens binnenkwam, stelde ze zich voor hoe zij de ruimte zou inrichten, hier is haar passie voor styling en design ontstaan. Leonora gaf haar hopeloze periode een positieve wending. Door keihard te werken en de juiste scholing te volgen, heeft ze van haar passie haar droombaan kunnen maken' is op haar bedrijfswebsite te lezen.

Als interieurstylist voor zowel zakelijke als particuliere klanten realiseerde Leonora namens haar bedrijf Aronoël sinds 2015 interieurprojecten in binnen- en buitenland. 'Zij heeft onder meer appartementen, kledingwinkels, restaurants, beauty salons en cocktailbars op haar naam staan' is hier te lezen.

Stille tocht
De stille tocht begint maandag om 16.45 uur, zo maakt haar familie bekend op haar Facebook-account. 'Om 17.00 uur zal de naaste familie van Stephany vanaf haar huis naar de verzamelplek lopen op vervolgens samen de stille tocht te lopen.
Wij vinden het mooi als iedereen in het zwart gekleed is en een rode roos meeneemt en eventueel een kaars op batterijen.'

Hieronder de aankondiging die familie deed op Facebook.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven