Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IVC gelooft in waarde verantwoord ondernemen

De collectie designvloeren van Moduleo hebben realistische hout- en steendessins in een waaier van natuurlijke kleuren, van licht tot donker en alles daar tussenin, met een ongeëvenaarde sterkte en buitengewoon comfort. Waarom een risico op gebroken tegels lopen als je voor vinyl-tegels met dezelfde look kan kiezen?



De collectie is rijk gedetailleerd, van mooi gemarmerde steen-dessins met troebele kleurtinten to verweerde tegels met gevlamde designs. Een absolute blikvanger dus, in meer dan 30 dessins. De tegels zijn populair in keukens en badkamers, maar door de geavanceerde eigenschappen vormen de tegels evengoed een vloeroplossing voor elke andere ruimte in huis. De tegeldessins zijn in zowel de Impress, Transform, Select en LayRed collecties van Moduleo verkrijgbaar.

Vinyl stoot water af, waardoor de vloer water- en slipbestendig is. Door de beschermende toplaag kan een Moduleo vloer goed tegen een stootje. Deze toplaag maakt de vloer onderhoudsvriendelijk, voorkomt slijtage en biedt bescherming tegen krassen en vlekken. Het gepatenteerde systeem met supersterke glasvezel laag garandeert de hoge vormstabiliteit. Dit resulteert in minimale krimp en uitzetting van de vloer onder invloed van veranderingen in temperatuur. Perfect dus voor vloerverwarming. Hierdoor heeft de vloer ook weinig last van blijvende indrukken, de vloer keert terug naar zijn oorspronkelijke staat als de druk wordt verlicht.

Duurzaam
Niet alleen de vloeren van Moduleo zijn sterk, ook het oog voor de toekomst van IVC Group is sterk. IVC gelooft in de waarde van verantwoord ondernemen die bijdraagt tot het behoud van de essentiële eco-systemen en tot het welzijn van mens en planeet. Een geruststellende gedachte dat je met de aanschaf van je droomvloer ook bijdraagt aan een zo klein mogelijke voetprint. De vloer kan immers volledig worden gerecycled. De Moduleo vloeren worden ontworpen, geproduceerd in de fabriek in België. In de ‘Journey 2040’ heeft IVC haar strategie omgezet in een concreet actieplan, met onder andere het streven naar een zero-impact waarin zij de CO2-uitstoot naar 0 herleiden. IVC group wil in 2050 100% circulair zijn, zij streven naar 100% groene energie en zero-waste. Afval moet de grondstof worden van nieuwe producten. ‘Thinking about tomorrow’

Meer informatie:
Moduleo
www.moduleo.com

IVC Group
www.ivcgroup.com

Publicatiedatum: