Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maarten Emck van objectflor:

'Integrale en digitale oplossingen voor het gemak van de designer en zijn klant''

De Duitse vloerenproducent objectflor heeft twee nieuwe collectieboeken gelanceerd. Een daarvan is de Expona Commercial, dat, naar eigen zeggen, de meest succesvolle collectie is. Bij deze nieuwe serie wordt een haptische ervaring gecombineerd met de digitale wereld. 


De showroom van objectflor in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Bezoek is mogelijk op afspraak.

Volgens Maarten Emck van objectflor is dit een behoorlijke innovatie in de vloerenbranche. ''Op digitaal vlak kan de vloerenbranche nog wel een inhaalslag maken. De markt en daarbij de vraag en behoefte van de klant veranderen. objectflor speelt hierop in door digitale oplossingen toe te passen. Met deze tool kan de klant sneller tot een keuze komen om de juiste vloer aan te schaffen. Het digitale netwerken met het nieuwe collectieboek.''   

Het werkt als volgt:
De nieuwe Expona Collection laat de klant verrassen door de nieuwste tools. Deze geeft een overzicht van de individuele decors. ''Bent u op zoek naar classic vloeren, dan kun je via overzichtelijke registers zoeken. Voel en Beleef ze. Onderaan de pagina wordt  nuttige en aanvullende info toegelicht. Wanneer men op de pagina komt, opent een inspirerende galerij die overeenkomt met de diverse decors. Verdere varianten zorgen ervoor dat dit decor in verschillende maten verkrijgbaar is.
Scan de QRcode om naar de productpagina te gaan voor verdere afbeeldingen en informatie. Past het decor bij je kamer? Open en zie het live! Maak een foto en kies het gewenste decor. Zo krijg je direct een realistische indruk van de gewenste vloer in de kamer. Plannen kan niet sneller of individueler zijn. Met 1 klik kan je een staal aanvragen. Ontvang het binnen 24 uur in combinatie met een stalenkaart en veel informatie. 

Over objectflor
objectflor is een van Europa's toonaangevende leveranciers van elastische vloerbedekkingen en is, naar eigen zeggen, marktleider in Duitsland op het gebied van LVT-designvloeren. ''We bieden maximale klantnabijheid door een uitgebreid netwerk van partners in specialisten en groothandel. Daarnaast bieden we hoogwaardige en innovatieve vloeren in deze productlijnen.''

Meer informatie of bezoek aan showroom?
objectflor
Via Binnendienst - 088 444 01 31
info@export.de
www.objectflor.de/nl