'Vanwege COVID 19 herbekijken we ons huidige businessmodel'

Noodgedwongen beslissing directie Mintjens: We kunnen geen orders meer aannemen

Het gaat niet goed met Karel Mintjens Meubelfabrieken uit Westmalle. Het bedrijf meldt in een mailing aan haar klanten dat er vanaf 5 februari geen orders meer geplaatst kunnen worden uit haar meubellijnen en bestaande meubelcollecties. Mintjens laat specifiek weten "niet uit te kunnen sluiten om de huidige marktstrategie te moeten verlaten."

In de brief schrijft Carl Mintjens (zie foto):
We zijn genoodzaakt U te melden dat er per 5 februari 2021 geen orders meer geplaatst kunnen worden uit onze meubellijnen en bestaande meubelcollecties. Deze noodgedwongen beslissing kadert in de herstructurering van het bedrijf waarbij wij verplicht worden om in te spelen op de huidige economische omstandigheden die het afgelopen jaar ingrijpend gewijzigd zijn.

Ingevolge COVID 19 dienen wij ons huidige businessmodel te herbekijken en opnieuw uit te vinden waarbij wij niet kunnen uitsluiten dat wij in de nabije toekomst onze huidige marktstrategie dienen te verlaten.

Wij zullen u kortelings persoonlijk contacteren om de lopende orders met u te overlopen en te bekijken. Tenslotte wensen wij u te danken voor de samenwerking en het gevestigde vertrouwen dat wij van u mochten ontvangen.

Maandagochtend (25 januari) was niemand van de Mintjens Groep voor commentaar bereikbaar.

Reageren? leo@wonen360.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven