Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

(Ver)bouwen met COREtec Stone CERAtouch

"Bouwen of verbouwen met de nieuwe vloeren van COREtec, met de STONE CERAtouch biedt het tal van mogelijkheden voor elke woonruimte." Dat zegt Nicolas Cnudde, Sales Manager BeNeLux. Zijn collega Stijn Windels, marketing en product director Europe van COREtec® vloeren, beaamt dat. "De nieuwe vloer CERAtouch biedt tal van mogelijkheden voor de projectmarkt. Denk maar aan showrooms, winkels, kantoorgebouwen, hotels, restaurants, vergaderruimtes, kapperszaken etc. Architecten kunnen zich echt uitleven met onze COREtec® vloeren."

Met de nieuwste vloeren van COREtec, de Stone CERAtouch, haal je een natuurgetrouwe vloer in huis die eenvoudig en snel te installeren is en eventueel ook meeneembaar bij een verhuis. 

De COREtec Stone CERAtouch is een meerlagige harde vloer die zowel de sterkte als de look en feel van een keramische tegel combineert met het plaatsingsgemak van een COREtec-vloer.

De smalle voegen, het matte effect en de structuur van het reliëf geven de tegels en planken een natuurlijk uitzicht. Naast het uitzicht van een keramische tegel heeft de vloer dankzij de CERAGUARD®-technologie ook de kwaliteiten ervan. De berschermende vlek-, kras- en impactbestendige thermische toplaag biedt een krasbestendigheid die minstens die van een keramische tegel evenaart.

Doordat de vloeren van COREtec® STONE CERAtouch minder breekbaar zijn dan echte stenen tegels, hebben leggers tijdens de nieuwbouw, verbouwing of renovatie geen last van gebroken tegels, Daarnaast voelen de COREtec® STONE CERAtouch vloeren een stuk warmer aan, dus koude voeten zijn verleden tijd wanneer je door een woning of appartement loopt. De vinyllagen bevorderen bovendien de geluidsdemping, zorgen voor comfort en zachtheid en een hogere stabiliteit. Hierdoor blijven de vloeren steeds hun originele uiterlijk behouden en zijn ze volledig bestand tegen enthousiaste huisdieren en kinderen.

Meer informatie: www.coretecfloors.com 

Publicatiedatum: