Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Vloerenproducent BerryAlloc en groothandel Your Floor kondigen samenwerking aan

Op 1 januari 2021 start de samenwerking tussen vloerenproducent BerryAlloc en groothandel Your Floor uit Oss. Het nieuwe pand van Your Floor in Wijk bij Duurstede wordt uitgerust met een brand corner van waarin alle vloeroplossingen van BerryAlloc vertegenwoordigd zullen zijn; laminaat, vinyl planken & tegels, parket en high pressure floors.


Berry Klomp, Your Floor, en Yvonne Brok, BerryAlloc, poseren voor de compacte parket display van de collectie les exclusifs.

“BerryAlloc heeft goede connecties met woninginrichters en Your Floor met parketspecialzaken", vertelt Yvonne Brok, Regional Sales Manager Nederland van BerryAlloc. “Bij een samenwerking hebben we beiden een breder speelveld om sterke contacten te leggen. Dit is een strategische zet om verder te groeien op de Nederlandse vloerenmarkt."

Volgens Gerald Zwiers en Berry Klomp, eigenaren van de groothandel Your Floor zal deze samenwerking zeer complementair zijn: “Dit is een heel mooie versterking van onze competenties. We kijken enorm uit naar deze samenwerking.”

Wat het productaanbod betreft, zullen de high pressure floors – één van de sterkste vloeren op de markt – een speerpunt vormen in deze samenwerking. Maar ook de andere vloeroplossingen van BerryAlloc worden aangeboden bij de groothandel: “van laminaat en parket tot vinyl planken & tegels, al onze andere producten zullen uiteraard ook deel uitmaken van het totale pakket,” aldus Yvonne.

Over BerryAlloc
Bij BerryAlloc geloven we in het leven, in elk soort leven en bieden de vloer die daarbij past. We bieden een ruime waaier van interieuroplossingen voor residentiële en commerciële doeleinden, van high pressure floors, laminaat-, vinyl- en parketvloeren tot wandpanelen. Geschikt voor allerlei interieurs en levensstijlen, zijn de producten van BerryAlloc voornamelijk bekend voor hun hoge kwaliteit, bestendigheid, gemak van plaatsen en hun moderne uitstraling. BerryAlloc is een bedrijf dat innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit op prijs stelt. Door nauwe opvolging van trends en gebruik van onze technische expertise, hebben wij als doel onze klanten te inspireren en verrassen.
Meer informatie vind je op www.berryalloc.com.

Over Your Floor
Your Floor is een gevestigde en gespecialiseerde leverancier van verschillende typen vloeren, voornamelijk houten parketvloeren. Vloeren van laminaat, PVC en rigidcore behoren eveneens tot ons assortiment. En natuurlijk leveren we ook diverse toebehoren, waaronder olie, lijmen en plinten. Ook voor het renoveren van trappen biedt Your Floor de oplossing. Groothandel Your Floor is actief in Nederland. Het kantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Oss met een dependance in Wijk bij Duurstede.
Meer informatie vind je op www.yourfloor.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven