Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kobe lanceert collectie Essentials

Textielfabrikant Kobe introduceert een nieuwe assortiment van kamerhoge gordijnen en vitrages onder de naam Essentials. "Zoals de naam al zegt, zijn de musthaves voor elke interieur professional. De gordijnen, vitrages en inbetweens zijn ontwikkeld met veel aandacht voor hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Deze producten zijn uni’s en basics, texturen en patronen in kamerhoge gordijnstoffen die tijdloos toepasbaar zullen blijven in hun interieurstijl", laat het bedrijf in een persbericht weten.



"De gordijnstoffen zijn ontworpen voor de toepassing in een breed scala aan interieurstijlen. Het productontwikkelingsteam richt zich op de belangrijke normen als; natuurlijke uitstraling, toepasbaarheid en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Daarnaast gaat de aandacht naar uitstraling en soepelheid van de stoffen."

Het kleurenpallet van de nieuwe Essentials collectie bestaat uit een mix van naturals, basics, accentkleuren en tien verschillende stoffen die meerdere vormen van styling mogelijk maken. 

Meer informatie:
KOBE
www.essentials.kobe.eu

Publicatiedatum: