Nieuw in oog springend project COREtec vloeren

In de Wellness en Fitness club Robinson Wellfit in het Duitse St-Wendel werd naar aanleiding van de renovatie gekozen voor de nieuwe COREtec vloeren. Er werd ruim 800 m2 COREtec Naturals Forest geplaatst in de diverse ruimtes: fitness, wellness, kleedkamers, sauna, receptieruimte en inkomhal. Er werd ook gebruik gemaakt van de COREtec Megastone series. Hierbij werd voor het design Canyon gekozen.

De architect van het project: “De eigenaars wilden een vloer die heel mooi oogde, snel te plaatsen was, geluidsdempend is en heel makkelijk te onderhouden. Deze voordelen treft men natuurlijk bij COREtec aan. Er werd geopteerd voor het Forest design van de COREtec Naturals collectie en voor het Canyon design van de Megastones serie. Twee topkleuren ook qua verkoop wisten de mensen van COREtec me te vertellen !. Het resultaat oogt heel fraai en de eigenaars zijn dan ook bijzonder tevreden met de COREtec vloeren.”

De plaatser van het project: “COREtec vloeren zijn heel snel en eenvoudig te installeren. We zaten met tijdsdruk omdat het Wellness en Fitness center snel terug open zou kunnen gaan.

Met COREtec is dat echter geen enkel probleem. De eigenaars waren ook bijzonder tevreden dat de bijpassende plinten en toebehoren in identiek dezelfde decoren als de COREtec vloeren konden geleverd worden. Dit was zeker een groot pluspunt!
Karl-Heinz Hausberg USFloors – COREtec: ”COREtec is bijzonder tevreden met de realisatie van dit mooi en uniek project. We hebben de laatste tijd al heel wat mooie referenties."

"In de projectwereld, denk maar aan de voetbalstadia van Fortuna Sittard, Beerschot en KRC Genk, de vele hotels en restaurants en ook heelwat kantoor en schoolgebouwen.”

ROBINSON WellFit
Welvertstraße 7
66606 St.Wendel
www.robinson-wellfit-stwendel.de
www.coretecfloors.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.