Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Annabel Textiles behaalt voor tweede jaar op rij Standard 100 by OEKO-TEX® certificaat

Annabel Textiles is trots omdat zijn rijkgekleurde fluwelen stoffen, die in huis ontworpen en geweven zijn in de Annabel weverij te Gent – België, voldoen aan de ecologische eisen van de Standard 100 by OEKO-TEX®.

''Het is reeds voor het tweede jaar op rij dat we het Standard 100 by OEKO-TEX® certificaat behalen voor onze fluwelen meubelstoffen geweven van 100% polyester of gemengd met linnen, polypropyleen, viscose of katoen.''

''Voor ons is de certificering een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Ook voor de komende jaren zien wij nog veel uitdagingen bij Annabel waarbij verduurzaming van de gehele Supply Chain hoog op ons lijstje staat.

Een certificaat als dit draagt niet enkel bij tot de veiligheid van de consument ,we zien dit ook als een beloning op onze inspanningen om duurzame kwaliteitsmeubelstoffen te produceren en helpt ons tevens de juiste doelen voor ogen te houden.''

Annabel Textiles is een Belgisch familiebedrijf, producent en leverancier van meubelstoffen.

Meer informatie:
Annabel Textiles
www.annabeltextiles.com