Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'We streven naar 30% digitale standaard bestellingen'

Vliegende start voor B2B-platform Dôme Deco

Twee weken geleden onthulde interieurlabel Dôme Deco haar nieuwe B2B-platform. Een tool die zich perfect leent tot het weergeven van de totaalconcepten die het merk aanbiedt en anderzijds de uitdagingen van partners op verscheidene manieren weet op te lossen. Een lancering die niet ongemerkt voorbij ging.

Als designer en producent van meubilair, interieuraccessoires, verlichting, textiel, muurdecoratie en tapijten, heeft Dôme Deco te maken met een grote hoeveelheid aan producten per collectie. Het op afstand kunnen weergeven hiervan, werd gezien de omstandigheden meer dan ooit noodzakelijk. Een behoefte die werd ingevuld door de recent gelanceerde B2B-webshop.

“Twee weken na de lancering van het platform, is het reeds voelbaar dat deze digitale stap een compensatie van export biedt voor de beurzen die dit jaar niet hebben plaatsgevonden. Onze partners zijn laaiend enthousiast over deze ontwikkeling en maken duidelijk gebruik van de tool om ons aanbod vanop afstand te ontdekken.”

Het vernieuwende karakter van het B2B-platform wordt duidelijk gesmaakt: “Dat we hebben ingezet op zaken als transparantie in voorraden en productspecificaties, downloadbaarheid van 3D-beelden en een vereenvoudigd digitaal bestelproces, loont zich duidelijk in de resultaten. Van snelle herbestellingen tot weloverwogen keuzes voor projecten: we zorgden ervoor dat ieder type aankoop met de juiste tools wordt ondersteund.”

Aldus een innovatieve stap in de goede richting voor Dôme Deco: “We streven ernaar om onze standaard bestellingen tot 30% digitaal te laten gaan in het eerste levensjaar van het nieuwe platform.”

Ook digitaal kennismaken met het productaanbod van
Dôme Deco? Registreer dan nu via b2b.domedeco.com

Meer informatie:
Dôme Deco
www.domedeco.com