Headlam breidt vloerkleden collectie uit

"Ons assortiment vloerkleden is uitgebreid met een exclusieve serie vloerkleden van onze partner Karpi", meldt Headlam, groothandel in vloerbedekking en raamdecoratie. "De Hotel Collection, 7 verschillende dessins gepresenteerd in 3 bunches. Het is een collectie die is geïnspireerd op het hotelleven. De collectie is chique, elegant en exclusief."Eigenschappen van Bamboe

"Deze serie is niet alleen uniek door de elegante en exclusieve uitstraling, maar ook door de samenstelling. Al deze items bestaan namelijk voor 40% uit bamboe vezels. Hierdoor zijn deze vloerkleden heerlijk zacht en krijgen een elegante glans, wat zorgt voor de luxueuze uitstraling. Naast de eigenschap glans heeft bamboe de eigenschap stabiel en sterk te zijn. Wat zorgt voor een duurzaam vloerkleed."

Romain + Radisson + Ritz

"Deze drie kwaliteiten hebben alle drie een prachtig lijnenspel. De Romain heeft een grafische uitstraling wat komt door de hexagon patronen dat hierin is verweven. De Ritz is een vloerkleed met speelse lijnen die zorgen voor een bijzonder effect. Het klassieke kleed Radisson heeft de lijnen verticaal, wat de kamer een ruimtelijk effect kan geven."

Rafael + Rousseau + Russel

"Als je aan Hotel Chique denkt, denk je al gauw aan goud en koninklijk blauw. Deze kleuren vind je bij de Russel en Rousseau.
De Rafael is ontworpen in de trendy kleur brique."

Royce

"De Royce is een vloerkleed die uit 6 kleuren bestaat. De bamboevezels die hierin verweven zijn zorgen niet alleen voor de elegante glans maar geven de Royce zelfs een metallic look. Dit geeft de ruimte een luxueus gevoel. Hierdoor past deze echt thuis in een huis dat luxe verdiend. Met het ruime kleur aanbod is deze bij veel interieursferen te matchen."

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven