Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nederlandse behang- en stoffenmerk gaat in zee met illustrator Karlijn van de Wier

Wat ooit begon met tekenen in een sketchbook, zit nu op muren wereldwijd. Karlijn leerde zichzelf tekenen en leeft nu als illustrator met haar gezin in Tilburg. Nog steeds draagt ze dagelijks een sketchbook bij zich waarin ze het alledaagse leven sfeervol vangt. Kopjes koffie, mooie interieurs en oude geveltjes legt ze vast in inkt en waterverf. Beeld waar je je goed bij voelt.
 
Dat dacht Eijffinger ook, toen ze door haar werden benaderd met de vraag of het niet leuk was om behang te maken van haar tekeningen. Met als resultaat dat het Nederlandse behang- en stoffenmerk nu een wallpower (wandgrote afbeelding) en twee zelfklevende cirkels met tekeningen van Karlijn lanceert. Want 1 ding is zeker: Karlijn haar grootse wandtekeningen passen natuurlijk uitstekend bij een behangmerk dat bekend staat om haar uitgesproken dessins!


 
Wat de tekeningen van Karlijn kenmerkt zijn de handgetekende lijnen waarmee ze een stylish statement toevoegt aan een interieur. Ze tekende met de hand al honderden meters muren vol in hippe woonkeukens en eigenwijze kantoren. Met haar tekening op je wand doorbreek je rechte lijnen en voeg je eigenheid en een persoonlijke stempel toe. Karlijn’s illustraties herken je aan ongedwongen penlijnen, grafisch mooie vlakken en ingetogen kleuren. En dat gevangen in direct herkenbare onderwerpen, zoals een rijk geïllustreerde vis of een toffe urban jungle.

De Karlijn van de Wier wallpower en cirkels zijn in de tweede helft van november verkrijgbaar in de winkel en online. Meer informatie:
Eijffinger
www.eijffinger.com
www.karlijnvandewier.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven