Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
LaminaatenParket.nl opent zijn achtste vestiging

Floris Jeurissen: "We hebben er nog 32 te gaan"

Al bijna vijftien jaar is Floris Jeurissen (31) werkzaam binnen de woonbranche. Op zijn 17e begonnen en op zijn 21e (in 2010) opende hij zijn eerste winkel onder de naam LaminaatenParket.nl. Tien jaar verder is hij actief in vijf provincies waar hij inmiddels acht vestigingen heeft. In de afgelopen week opende hij zijn achtste franchisevestiging ditmaal in Eindhoven. "Ik heb er nog 32 te gaan", laat een ambitieuze ondernemer weten.



De huidige franchise-eigenaar van de vestiging in Eindhoven is Ronald van Schouwen. Hij dacht er al lang aan over een vestiging van LaminaatenParket.nl te openen. "Al twee jaar lang toonde hij interesse en hadden we hierover contact." Met als voormalige baan vertegenwoordiger van Your Floor uit de Betuwe is Ronald geen onbekende in de vloerenwereld. "Hij heeft de nodige kennis van vloeren en deze functie past hem als geen ander."

De nieuwe winkel in Eindhoven heeft een oppervlakte van 900 vierkante meter die vol staat met vloeren. Afgelopen maandag zijn de deuren voor het eerst geopend en kwamen de eerste klanten al binnen.



"Over vijf jaar willen we 40 vestigingen hebben", vervolgt Floris vol enthousiasme. "Toen we begonnen was onze doelstelling 10 vestigingen in 10 jaar. Dit zijn er acht geworden waar we met zijn allen trots op zijn. Het moet natuurlijk wel kloppen voordat je verder gaat. Nu alle systemen kloppend zijn en het logistieke proces vrijwel vlekkeloos gaat kunnen we verder gaan uitbreiden. Dat we steeds verder kunnen uitbreiden ligt ook aan onze klanten; zij zijn positief over ons. Bijna elke klant zegt dat we alles hebben gedaan zoals afgesproken. Dat is precies wat de klant wilt, doen wat er verwacht wordt en afspraak is afspraak."

Vorige maand werd LaminaatenParket.nl uitgeroepen tot beste verkooppunt van COREtec vloeren. Dit werd ook uitbundig gevierd.

Meer informatie:
LaminaatenParket.nl
www.laminaatenparket.nl