Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jubilerend bedrijf Laminaat en Parket uitgeroepen tot 'Beste COREtec verkooppunt'

Dubbel feest voor Laminaat en Parket: het bedrijf, dat inmiddels acht vestigingen in Nederland heeft, bestaat niet alleen tien jaar, maar heeft ook nog een award gekregen van USFloors als 'Beste COREtec verkooppunt in Nederland in 2019'. En daar zijn de directie en de werknemers heel blij mee. Maar ook veel lovende woorden van COREtec zelf.

Jan Dossche, President van USFloors International – COREtec: "We wensen Floris en zijn team proficiat met hun 10-jarig jubileum en zijn bijzonder trots dat we als COREtec kunnen samenwerken met zulke gedreven en enthousiaste mensen. Formidabel gewoon! Voor COREtec is het immers heel belangrijk om met de mensen van Laminaat en Parket samen te werken gezien hun uitgebreide kennis en hun niet te onderschatten verkoopervaring.
De eindconsumenten en professionals worden steeds bijzonder goed geïnformeerd en krijgen een uitstekende service. Voorts nog een dikke proficiat met het behalen van de COREtec 2019 Award voor het beste COREtec verkooppunt in Nederland! Dit is zonder meer heel verdiend te noemen. Hun inspanningen met hun zeer goede online marketing en de sponsoring van RTL TV programma’s hebben zeker hun bijdrage geleverd aan de naambekendheid van COREtec® in Nederland", spreekt Dossche lovende woorden.

Logische bekroning
Nicolas Cnudde, Sales Director COREtec Benelux: "Ook wij feliciteren Floris Jeurissen met de 10e verjaardag van zijn ondertussen behoorlijk gegroeid vloerenimperium waar COREtec graag deel van uitmaakt. De deskundigheid en het enthousiasme van de medewerkers gekoppeld aan een sterk staaltje marketing zijn belangrijke factoren die bijdragen tot het succes van Laminaat en Parket. Het continu zoeken naar nieuwe en innoverende vloerproducten die hun tijd ver vooruit zijn, bracht hen enkele jaren geleden tot bij COREtec. Het binnenhalen van de COREtec Award voor Beste COREtec Verkoopunt in Nederland in 2019 is voor hen dan ook een verdiende en logische bekroning voor het vele werk van de afgelopen jaren.
We wensen Floris en zijn enthousiaste mensen dan ook nog succesvolle komende 10 jaar in het algemeen en met COREtec® in het bijzonder.  We geven dan ook graag en met veel plezier 10 kratten echt Belgisch bier aan de mensen van Laminaat en Parket. Ze verdienen het enorm!", weet Nicolas.

Stijn Windels, Marketing Director COREtec: "Als we zien waar Laminaat en Parket na 10 jaar staat op de Nederlandse vloerenmarkt, dan is dit een dikke proficiat waard! Een ongeziene en mooie prestatie om u tegen te zeggen! De acht Laminaat en Parket winkels zijn stuk voor stuk altijd heel inspirerend en educatief ingericht en het is een totaalaanbod van heel mooie producten. Ook de vele showvloeren zijn heel interessant voor de consument COREtec en Laminaat en Parket staan zowat voor dezelfde principes: Innoverende producten, onderscheidend zijn, zijn tijd vooruit, mooie in het oog springende designs, zeer goede service en het op de markt brengen van vloeren die de consumenten precies willen! De Award voor Beste Nederlands Verkooppunt in 2019 is zowat de kers op de taart… En dik verdiend!", vindt Stijn.

Meer informatie:
Laminaat en Parket
www.laminaatenparket.nl

COREtec
www.coretecfloors.com