Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Glimp van allereerste Molteni | Dada monobrand store

Na maanden van verbouwen en voorbereiden opent de 26-jarige interieurarchitect Sander van Hooydonk de eerste monobrand store van het Italiaanse Molteni | Dada in de Benelux. Van oorsprong zijn het twee aparte merken, Molteni & C ontwerpt en verkoopt meubilair en Dada is gespecialiseerd in keukens. Door deze samenvoeging van beide merken kan Sander een gehele woning inrichten.

De opening staat gepland eind volgende week. "Door de aangescherpte maatregelen zullen we dit niet groots aanpakken, maar alsnog is iedereen welkom om zich aan te melden voor een bezoek. Dit kan via mijn website", vertelt Sander. Al eerder schreef Wonen360 over deze primeur van de jonge ondernemer.


Sander heeft zijn showroom zo goed als gereed voor de opening.

De showroom is gevestigd in Leiden. Dat is een bewuste keuze volgens Sander. Zelf woont hij in Rotterdam maar dit ligt niet centraal voor zijn doelgroep. "De keuze is op Leiden gevallen doordat de kans zich voordeed om me in het pand van Sjartec (specialist voor exclusieve badkamers) te vestigen. Hiermee wordt de showroom meer een totaalconcept waarbij de inrichting van een complete woning mogelijk is. Beide showrooms lopen in elkaar over", legt Sander uit.

"Klanten kunnen bij mij alvast een afspraak inplannen om in alle rust de showroom als eerste te bezoeken. Niet alleen voor particulieren, maar de deuren staan ook open voor interieurstylisten en architecten", besluit Sander.

Meer informatie:
Studio SVH Molteni | Dada
Flevoweg 2D
2318BZ Leiden
www.sandervanhooydonk.nl  
[email protected] 
+31 (0) 6236 44560