Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Jab Anstoetz laat zeven gerenommeerde ontwerpers collectie samenstellen

De nieuwe tapijtcollectie Urban Jungle van JAB Flooring weerspiegelt het ritme van de metropool.Metropool is energie. Op het eerste gezicht wild, luidruchtig, chaotisch: Urban Jungle. Maar bij nader inzien smelten kleuren, vormen en bewegingen samen tot een glinsterende caleidoscoop dat lijkt op een symfonie van de grote stad. Zeven gerenommeerde ontwerpers hebben hun visie op de moderne metropool, hun motieven van de Urban Jungle exclusief voor Jab Anstoetz gecreëerd. 46 unieke tapijtdesigns fascineren door hun subtiele kleurschakeringen, kenmerkend driedimensionaal karakter, briljante kleuren en een passie voor detail, wat karakteristiek is voor de authentieke Jab Anstoetz tapijtcultuur van de 21e eeuw.

De Jab Anstoetz Group is een middelgroot familiebedrijf dat staat voor stijlvol leven en sinds 1946 in verband wordt gebracht met kostbare stoffen. en kleuren. Met verder geselecteerde productgebieden heeft Jab Anstoetz zijn competentie op het gebied van verfijnd interieurdesign voortdurend vergroot en is tot aan vandaag een wereldwijde groep van bedrijven die herhaaldelijk nieuwe trends zet met exclusieve producten.

Meer informatie:
Jab Anstoetz
www.jab.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.