Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pieter de Rijk van Nature@Home over project Zuidoever:

"Op deze manier hopen wij de leefwereld van de ouderen te vergroten"

De Oevers is een woon-, zorg- en welzijnsformule voor ouderen met een zware zorgvraag. Het gebouw van Zuidoever breekt de bouwtradities en legt de lat hoog voor andere verzorgings- en verpleeghuizen. Voor project Zuidoever was Tangram Architekten op zoek naar natuurlijk uitziende en duurzame materialen. "Toen wij van Nature@Home voor het eerst langskwamen om onze producten te presenteren, was Tangram ongelooflijk enthousiast over onze innovatieve materialen", zegt eigenaar Pieter de Rijk.

"In samenwerking met Tangram hebben wij een leefomgeving kunnen creëren waarbij wij de bewoners van Zuidoever kunnen laten beleven, inspireren en prikkelen. Op deze manier hopen wij de leefwereld van de ouderen te vergroten."

"Bij Nature@home maken wij gebruik van bijzondere duurzame materialen. Onze panelen komen zowel uit Europa als Azië waarbij een groot deel van onze panelen uit Indonesië komen. Gezien het hoge armoedecijfer in Indonesië is de productie van de tegels een schot in de roos voor de inheemse bevolking. Zo kan een productie van 250 m² minstens 40 arbeiders een hele maand bezighouden. Onze wandpanelen worden geproduceerd van restmaterialen. Deze restmaterialen hebben voor anderen geen functie meer maar wij kunnen zelfs deze materialen een nieuw leven geven. Deze panelen gemaakt van restmaterialen geven de ruimte niet alleen een levendige uitstraling en ontspannen sfeer, het verbetert ook de akoestiek. Speciaal voor dit project hebben wij bestaande structuren in andere kleuren uitgevoerd", legt Pieter (zie foto) uit.

Meer informatie:
Nature@Home
Belder 27
4704 RK Roosendaal
T: 0165-325461
[email protected]
www.natureathome.eu

Showroom ETC Design Center Europe
Randweg 20
4104 AC Culemborg
Elke maandag: Trade Day 
Dinsdag t/m vrijdag: toegang op afspraak met Pieter de Rijk