Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arte gebruikt natuurlijke texturen voor muren

Dit najaar onthult Arte de zachte lijnen en kleuren van natuurlijke texturen. Vloeiende vormen met 3D-effect brengen authenticiteit en eenvoud als klasse. Net als in de minerale, natuurlijke en dierlijke materialen rondom ons, ligt de kracht van Cameo in imperfectie en asymmetrie. Muurbekleding met een ruwe puurheid die aansluit bij de trending minimal monastery-esthetiek. Met de Cameo-collectie bekroont ook Arte eenvoud als verfijning.


Lustro
Lustro heeft een look van travertijn of marmer. De verschillende steenlagen zijn duidelijk zichtbaar en de onregelmatige poriën zijn typerend voor dit materiaal. De glinstering van mineralen, de gelaagdheid van steen en de oneffenheden verzoenen luxe, ruwheid en puurheid.


Timber
Timber is geïnspireerd op de unieke structuur van hout. Ontdek het verruimend effect dankzij de vloeiende nerfstructuur.


Arado
Penseelstreken van een grove kwast worden op een kunstzinnige manier uitvergroot. Het artistieke en artisanale karakter wordt letterlijk in de verf gezet door de hoogglanzende afwerking die contrasteert met de ultramatte onderlaag van krijt.


Linea
De inspiratie voor Linea is aardewerk waarbij pigment wordt ingewassen. Het spel van mat en glans is hierbij de verrassende factor. De fijne, rechte lijnen variëren in dikte waardoor een natuurlijke en sierlijke look ontstaat.


Escama
Dit is allesbehalve een klassieke imitatie van slangenleder. Deze vrije interpretatie van reptielenhuid geeft op een subtiele manier een organische en dierlijke touch weer.


Shibam
Dit intrigerende patroon heeft een subtiel driedimensionaal effect door de interpretatie van open geweven sisal patchwork in verschillende richtingen. De sisaldraden zijn oneffen en hebben een ruw karakter waardoor imperfecties tot hun recht komen.


Emaille
De gelijkenis met emaillen aardewerk is onmiskenbaar. De inspiratie vond men bij verweerde verf of gedroogde aarde waardoor een gepatineerd effect ontstaat. Het met glazuur bewerkte patroon is een spectaculaire en gesofisticeerde eyecatcher in ieders interieur.


Twine
Geïnspireerd op handgeweven, open raffia patchwork waarbij de vlakken van verschillende groottes aan elkaar zijn gestikt. De natuurlijke beweging van het losse weefsel karakteriseert het patroon. De oneffen draden variëren in dikte waardoor schaduw en diepte tevoorschijn komen.

Meer informatie:
Arte
www.arte-international.com

Publicatiedatum: