Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eijffinger presenteert nieuwe behangcollectie die natuur van land en water samenbrengt

Het Nederlandse behanglabel Eijffinger presenteert de nieuwe behangcollectie Waterfront. Een collectie die alles samenbrengt wat de natuur aan de rand van land en water zo mooi maakt.

Waterfront is een collectie die verstild is in het moment. Gedroogde veldbloemen in zeefdruk, het verfijnde patroon van een kievitsei op een matte achtergrond. Woeste wolkenluchten, schuimkoppen op het wateroppervlak. De rimpeling van het water, zacht glanzend in reliƫf. Zwierende bladeren en subtiel glinsterende lijnen in het veld. Wallpowers met wuivende halmen, golven in aquarel, overvloeiende kleurlagen en een boeket van gedroogde grassen.
 
Het behang uit deze collectie lijkt door de natuur zelf geschilderd te zijn. Van een zachte celadon tot vergrijsd indigo en van salie- tot mosgroen, terra en oker; de elementen lucht, water en aarde vormen samen het kleurenpalet. Waterfront brengt het buitenleven naar binnen, als een bries frisse lucht.

De collectie Waterfront ligt half oktober in de winkel. 

Meer informatie:
Eijffinger
www.eijffinger.com

Publicatiedatum: