Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

ACollectie van interieurontwerper en designer Addie Rozema is op zoek naar dealers

Met de zogeheten ACollectie heeft interieurontwerper Addie Rozema veel succes. Met zijn meubellabel Adeo Design won hij inmiddels twee internationale awards. Zowel zijn eet- als koffietafel viel in de prijzen. Daarnaast wordt het ontwerp van de eettafel middels een digitale poster van 15 oktober tot en met 15 november in het Museo del Design in Como (Italië) tentoongesteld.

Interieurontwerper Addie Rozema poseert in zijn stand op IMM 2020.

Addie maakt dan ook prachtig vormgegeven interieurontwerpen voor de consumentenbranche en projectinrichting. Om als bedrijf verder te groeien is de Groninger nu op zoek naar dealers, die zijn exclusieve, tijdloze tafels in de collectie op willen nemen. De succesvolle ACollectie wordt gemaakt van drie houtsoorten, te weten walnoot, eiken en essen. Alle producten worden naturel geolied. De eet- en salontafels zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.De ACollectie bestaat inmiddels uit de volgende onderdelen:
- Eettafel Kim;
- Salontafel Oliwira;
- Bijzettafel Jazz (met dichte structuur);
- Bijzettafel Brad (met open structuur);
- Bijzettafel Mas Glass (met glazen blad;
- Bijzettafel Mas Wood met houten blad

Artisan
Alle meubelen wordt gefabriceerd bij Artisan. Deze ambachtelijke fabriek is ontstaan ​​uit de traditionele houtbewerkingswinkel Ćostović, die al zijn liefde voor hout en 50 jaar ervaring met houtverwerking erin overbracht. Artisan is gespecialiseerd in de handmatige productie van hoogwaardige meubelen gemaakt van massief hout. Het ambachtelijk werk is wat Artisan onderscheidt, vandaar dat deze fabriek zo goed past bij het Nederlands designlabel Adeo Design, dat niet voor niets met een bijzondere, kunstzinnige tafelcollectie twee designawards in de wacht sleepte. 

Adeo Design is volop in beweging en naast de eerste officiële uitgebrachte ACollectie, liggen de volgende creatieve ontwerpen van eettafels, salontafels, bijzettafels, eetkamerstoelen, barkrukken, spiegels etc. alweer op de tekentafel.

Wie als dealer deze bijzondere tafelcollectie in huis wilt, kan contact opnemen met Addie Rozema. Wellicht goed om te weten: de slogan van zijn bedrijf is: we design things differenty.

Eerder verscheen het artikel Awardwinnende designmerk Adeo Design Furniture is op zoek naar dealersMeer informatie:
Adeo Design
Albert Harkemaweg 70
9831 TA Aduard
+31 6 46647155
info@adeodesign.nl
www.adeodesign.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven